Το νέο συμβόλαιο... φόρτωσε πίεση τον Ντε Χέα!

Gazzetta team
Το νέο συμβόλαιο... φόρτωσε πίεση τον Ντε Χέα!

bet365

Εξι γκάφες σε δυο σεζόν για τον Νταβίδ Ντε Χέα και ο προβληματισμός είναι έντονος για τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δίνει συνέντευξη στο SkySports λίγο πριν την έναρξη του ντέρμπι με την Τσέλσι, όταν παγώνει από τις φωνές του Γκάρι Νέβιλ. Η θρυλική μορφή της Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να πιστέψει τη γκάφα του Νταβίδ Ντε Χέα, ένα τεράστιο λάθος που κόστισε στη Γιουνάιτεντ. Ηταν το 13o ματς στην Premier League που η Μάντσεστερ και ο Ισπανός γκολκίπερ αποτυγχάνουν να κρατήσουν το μηδέν! Την τελευταία φορά που η Μάντσεστερ δεν είχε δεχθεί τέρμα ήταν στις 14 Σεπτεμβρίου, δύο ημέρες αφότου είχε υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο ίδιος ο Ντε Χέα έχοντας υπογράψει συμφωνία για 350.000 λίρες την εβδομάδα είπε πως πλέον το μέλλον του ήταν εξασφαλισμένο και ήταν ακόμα πιο καλά ψυχολογικά για να αρχίσει βοηθάει την ομάδα να κερδίζει τρόπαια. "Ως ένας από τους παίκτες που είμαι πιο παλιά στην ομάδα θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο και να καθοδηγήσω τους νέους παίκτες ώστε να ξέρουν το τι σημαίνει να παίζουν εδώ στην Γιουνάιτεντ".

Με δεδομένο ότι χρειάζεται κανείς δέκα ακόμα ταλαντούχους παίκτες πλην του γκολκίπερ δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς πως ο Ισπανός και αρχηγός της Γιουνάιτεντ έχει κάνει ανοδική πορεία. Το 1-0 με τη Λέστερ και η επικράτηση των "Κόκκινων Διαβόλων" ήταν το τελευταίο παιχνίδι κράτησε το μηδέν. Στην συνέχεια είχε μία αρκετά πτωτική πορεία για να φτάσει στα λάθη του με την Γουότφορντ που απέφεραν την ήττα με 2-0.

Το λάθος του στην φάση του 50' με το γκολ του Σαρ που χάνει την μπάλα από τα χέρια του (σ.σ. ή τα γάντια του) αποτέλεσε μεγάλο μέρος συζήτησης. Εάν δεν ήξεραν οι περισσότεροι καλύτερα για τον Ντε Χέα που έχει κάνει πολύ καλά ματς θα τον σύγκριναν με τον Ρομπέρτο που κάνει κάκιστη σεζόν.

Ο Ντε Χέα δεν μπορούσε να κάνει πολλά στην εκτέλεση του πέναλτι της Γουότφορντ. Όμως για ακόμα μία αναμέτρηση έκανε σοβαρό λάθος. Σοβαρά λάθη για έναν τερματοφύλακα που κάποτε θεωρούνταν ότι θα ήταν ο επόμενος μεγάλος γκολκίπερ που θα έβγαζε η Μαδρίτη.

Το λάθος του στο ματς με την Έβερτον στέρησε τη νίκη στην ομάδα του. Οι ισχυρισμοί πως του έγινε επιθετικό φάουλ αγνοοήθηκαν από το VAR. Ακόμα και έτσι θα έπρεπε να είχε αντιδράσει πιο καλά στην φάση. Ο Ντε Χέα εμφανιζόταν ως ο γκολκίπερ που θα έλυνε το πρόβλημα της Ρεάλ. Όταν το deal με τους Μαδριλένους χάλασε άλλαξαν και τα δεδομένα. Βέβαια στην συνέχεια υπήρξαν στιγμές ξανά που του όνομά του συνδέθηκε με τη Ρεάλ. Η καριέρα του στην Εθνική δέχθηκε χτύπημα καθώς βγήκε μπροστά αγωνιστικά και επιλέγεται ο Κέπα της Τσέλσι. Προτιμήθηκε και στα τελευταία τρία ματς της Εθνικής Ισπανίας για τα ευρωπαϊκά προκριματικά του 2020.

Για τον Ντε Χέα η πληροφορία που υπήρχε ήταν πως άργησε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο γιατί περίμενε πιο καλή προσφορά από αλλού. Όμως τώρα με τα λάθη και την αστάθειά του από τότε που πήρε το πιο μεγάλο συμβόλαιο στην καριέρα του αυτές οι πιο καλές προσφορές δεν θα έρθουν.

 

Τελευταία Νέα