Ο Σον κέρδισε τον σεβασμό όλων!

Ο Σον κέρδισε τον σεβασμό όλων!

Ο Σον κέρδισε τον σεβασμό όλων!

bet365

Σον, μια απίθανη προσωπικότητα που κέρδισε τον σεβασμό όλων μετά την αντίδρασή του στον τρομακτικό τραυματισμό του Γκόμες.

Ο Σον έχει συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Γκόμες. Αρχικά έβαλε το χέρι του στο κεφάλι και άρχισε απεγνωσμένα να κάνει νοήματα και να φωνάζει να μπουν μέσα να βοηθήσουν τον Πορτογάλο. Ο Νοτιοκορεάτης κατέρρευσε, έβαλε τα κλάματα κι έβαλε το κεφάλι του ανάμεσα στα πόδια του. Ο Σον υπέφερε, είχε δεχθεί ένα από τα σημαντικότερα πλήγματα στην καριέρα του.


Φυσικά και δεν υποδηλώνουμε πως ο Σον είναι το θύμα σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο ο παίκτης των Spurs με τη στάση του έδειξε πόσο... πόνεσε με αυτό που αντίκρισε. Ακόμα κι αν ήταν η απερισκεψία του που προκάλεσε το άσχημο γεγονός, ήταν ακόμα αδύνατο να μην επηρεαστούμε από το καθαρό συναίσθημα του Σον.


Αυτή δεν ήταν η αντίδραση ενός σταρ, αλλά μάλλον ενός ανθρώπου που αγωνίζεται να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του. «Είναι ένας από τους ωραιότερους ανθρώπους που έχετε γνωρίσει ποτέ» τόνιζε ο Ντέλε Άλι. Αλλωστε, και οι παίκτες της Εβερτον κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή πως δεν είχε την παραμικρή πρόθεση να τραυματίσει τον Γκόμες. Είναι σαφές ότι ο Σον απέχει πολύ μακριά από το στερεότυπο του αλαζονικού, εγωιστικού ποδοσφαιριστή της Premier League.

Οι Spurs ελπίζουν ότι θα μπορέσει να παρουσιαστεί στο Βελιγράδι για τον αγώνα του Champions League εναντίον του Ερυθρού Αστέρα την Τετάρτη, αλλά χθες ήταν ακόμα στη διαδικασία διαχείρισης των συναισθημάτων του μετά τα όσα εφιαλτικά έγιναν το απόγευμα της Κυριακής. Ακόμα και στην προπόνηση της Δευτέρας ο Σον ήταν... αλλού. Κακόκεφος, σκεπτικός και χωρίς όρεξη για πολλά. Μετά την προπόνηση, επέστρεψε στο σπίτι του στο Hampstead, στο Βόρειο Λονδίνο, όπου ζει μαζί με τους γονείς του. Δεν θέλει τη συμπάθεια και σκέφτεται μόνο τον Γκόμες, ο οποίος υποβλήθηκε χθες σε επιτυχημένη επέμβαση στον δεξί του αστράγαλο.

Για έναν σούπερ σταρ πολλών εκατομμυρίων, ο Σον είναι ένας πολύ ευαίσθητος και ευάλωτος χαρακτήρας. Κι αν η συμπεριφορά του μας έκανε να τον συμπαθήσουμε ακόμα πιο πολύ, είναι γιατί τις συναντούμε ολοένα και δυσκολότερα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Οπως τονίζουν στο «Theathletic» άνθρωποι που ξέρουν τον Σον «Εχει πάντα θετική ενέργεια. Παίζει ποδόσφαιρο είναι ευτυχισμένος». Ο 27χρονος αισθάνεται ευλογημένος κι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα αναφέρει κάποιος που τον ξέρει είναι το χαμόγελό και η ευτυχία που ακτινοβολεί. Μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά έχοντας μεγαλώσει να κάνει λίγα εκτός από το ποδόσφαιρο ο Νοτιοκορεάτης εξακολουθεί να μην μπορεί να πιστέψει την τύχη του για τα όσα ζει. Συμπεριφέρεται ακριβώς όπως θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα γίνονταν αν ήμασταν εμείς στη θέση του.

«Κάθε πρωί, είναι ευτυχής που μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο. Γι 'αυτό, όταν φτάνει στο γήπεδο, χαμογελάει πάντα. Η φιλικότητα είναι η δεύτερη φύση του» τονίζουν άνθρωποι από το περιβάλλον του. Σήμερα οι πιο στενοί φίλοι του στους Spurs είναι ο Βερτόνγκεν, ο Αλι, ο Γιορίς και ο Σισοκό, ενώ λατρεύεται όσο λίγοι στο Λονδίνο.

Ο Σον σέβεται αρκετά τα έθιμα και την παράδοση της χώρας του. Αλλωστε, εξακολουθεί να σχεδιάζει να κάνει τη στρατιωτική θητεία όταν επιστρέψει στην πατρίδα του, παρά το γεγονός ότι το χρυσό μετάλλιο στους Ασιατικούς Αγώνες του περασμένου έτους τον βοήθησε να πάρει απαλλαγή.

Αυτή η ιδιοσυγκρασία αποτελεί μέρος της απίθανης προσωπικότητας του παίκτη, με τον πρώην τεχνικό του, Μάρτιν Σμιντ να τονίζει «Οι παίκτες τον αγαπούν επειδή είναι λίγο διαφορετικός και είναι πάντα θετικός και ειλικρινής. Ναι, προσπαθούσε πάντα να κερδίζει αγώνες, αλλά πάντοτε δίκαια και με σεβασμό και γι 'αυτό κανείς δεν μπορεί να πει κάτι κακό γι' αυτόν».

 

Τελευταία Νέα