Πέντε πράγματα που πρέπει να αλλάξει η Γιουνάιτεντ

Πέντε πράγματα που πρέπει να αλλάξει η Γιουνάιτεντ

Gazzetta team
Πέντε πράγματα που πρέπει να αλλάξει η Γιουνάιτεντ

bet365

Το Ολντ Τράφορντ... φωνάζει για την κατηφόρα και οι φίλοι της Γιουνάιτεντ θέλουν να δουν πολλά πράγματα να αλλάζουν άμεσα στην ομάδα.

Η απροθυμία των Γκλέιζερς να επενδύσουν όπως οι αντίπαλες ομάδες ήταν σε μεγάλο βαθμό καλυμμένη από τη μεγαλοφυΐα του Φέργκιουσον. Δεν είχε νόημα ότι η Τσέλσι και η Σίτι έκαναν τεράστια βήματα προόδου, καθώς ο θρυλικός προπονητής ήταν ακόμα σε θέση να δημιουργεί μεγάλες ομάδες και να φέρνει τίτλους. Χωρίς τον κορυφαίο κόουτς στην ιστορία του συλλόγου, οι αποτυχίες των Γκλέιζερς είναι διαδοχικές και η ομάδα είναι στο χειρότερο από τότε.

Αποτέλεσμα εικόνας για Γούντγουορντ gazzetta

Ο Εντ Γούντγουορντ είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει, η Γιουνάιτεντ έχει εκτοξευθεί εμπορικά και μπορεί να παίζει... μεγάλη μπάλα στο θέμα των χορηγιών, αλλά εντός γηπέδου η εικόνα είναι αποκαρδιωτική. Οπως το έθεσε πρόσφατα ο Φαν Γκάαλ, έχει «μηδενική κατανόηση του ποδοσφαίρου». Είναι τραπεζίτης που οι Γκλέιζερς τον εμπιστεύθηκαν να αναλάβει τον οικονομικό σχεδιασμό του συλλόγου. Μετά από έξι χρόνια αποτυχίας στο μεταγραφικό κομμάτι και τη Γιουνάιτεντ να μην έχει κάνει κάτι εντυπωσιακό, ο Γούντγουορντ πρέπει να αλλάξει ρόλο. Η Μάντσεστερ χρειάζεται περισσότερα κέρδη, αυτά θα έρθουν με τίτλους και ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Μπορεί την τελευταία εξαετία η Γιουνάιτεντ να μην δαπάνησε τόσα χρήματα όσα η Σίτι, αλλά πολλές φορές... έσπασε ταμεία για μεταγραφές. Ωστόσο το έκανε άσχημα και κάθε χρόνο είναι ορατές οι αδυναμίες της. Μανέ, Καντέ, Σαλάχ, Μπερνάρντο Σίλβα, Φιρμίνο, Ζεσούς, Σον πήραν μεταγραφή με αρκετά λιγότερα χρήματα από αυτά που δαπανήθηκαν για Φρεντ, Λουκάκου. Η Γιουνάιτεντ πρέπει να αποκτήσει καλύτερους παίκτες.

Αποτέλεσμα εικόνας για γιανγκ gazzetta


Είναι... απίστευτο ότι οι Γιανγκ, Τζόουνς και Σμόλινγκ υπέγραψαν νέα συμβόλαια μόλις την περασμένη σεζόν, μολονότι ότι κανείς από αυτούς δεν είχε την ποιότητα να σπρώξει τη Γιουνάιτεντ στην υπέρβαση. Η Μάντσεστερ προσκολλάται σε παίκτες οι οποίοι δεν ήταν ποτέ αρκετά σταθεροί. Γιατί έγινε αυτό; Ισως επειδή είναι φθηνότερο να παραταθεί ένα συμβόλαιο από την υπογραφή ενός παίκτη παγκόσμιας κλάσης.

Οι φίλοι της Γιουνάιτεντ αισθάνονται πλέον σα να έχουν ήδη αναγκαστεί να κάνουν υπομονή βλέποντας το χάσμα με τους άλλους συλλόγους να μεγαλώνει. Φωνάζουν για ένα σωστό μακροπρόθεσμο σχέδιο. Θέλουν να δουν οικοδομείται μια μεγάλη ομάδα, να αναπτύξουν μια ταυτότητα, να υιοθετήσουν μια νικηφόρα νοοτροπία και να δουν ποιοτικό ποδόσφαιρο. Τα τελευταία έξι χρόνια δε βλέπουν προνοητικό σχεδιασμό ή πραγματική ιδέα για το πού κατευθύνεται η ομάδα. Χρειάζεται άμεσα πρόσληψη ανθρώπων στις σωστές θέσεις. Μέχρι να συμβεί αυτό, τίποτα δεν θα αλλάξει στο Ολντ Τράφορντ.

 

Τελευταία Νέα