Ο Μπέιλ δεν έγινε ηγέτης και αφήνει τη Ρεάλ!

Ο Μπέιλ δεν έγινε ηγέτης και αφήνει τη Ρεάλ!

Gazzetta team
Ο Μπέιλ δεν έγινε ηγέτης και αφήνει τη Ρεάλ!

bet365

Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Μίλαν θέλουν τον Μπέιλ, με τη Ρεάλ να είναι αποφασισμένη να τον παραχωρήσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο Ουαλός δεν μπήκε ποτέ στα παπούτσια του Κριστιάνο.

Μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο ο Μπέιλ δεν κατάφερε να κάνει εκείνο το βήμα μπροστά για τη Ρεάλ που πολλοί ήλπιζαν ότι θα μπορούσαν να συμβεί. Για την ακρίβεια ο Ουαλός άσος δεν καταφέρνει καλά καλά να βρεθεί στα βασικά πλάνα του Σολάρι. Ο κόουτς των Μαδριλένων προτιμά τον Βινίσιους Τζούνιορ, έναν 18χρονο που δεν είχε παίξει ποτέ πριν ξανά στην Ευρώπη.

Οι εμφανίσεις του Μπέιλ δεν είναι πειστικές και αυτό κάνει τη συγκεκριμένη επιλογή πιο εύκολη. Από την επιστροφή του από τραυματισμό στις 27 Γενάρη ξεκίνησε βασικός μόλις δύο φορές με Αλαβές και Άγιαξ. Επίσης, η εμφάνισή του στο παιχνίδι με την Χιρόνα εντός όπου μπήκε ως αλλαγή δεν είναι η εμφάνιση που περίμεναν οι φίλοι της Βασίλισσας. Ειδικά για έναν παίκτη χαρακτηρίστηκε ως ο διάδοχος του Ρονάλντο απ' όταν ήρθε από την Τότεναμ το 2013.

Έχουν γίνει πολλές κουβέντες στη Μαδρίτη για το αν ο 29χρονος θα μπορούσε να ανεβάσει επίπεδο το παιχνίδι της Ρεάλ. Ειδικά μετά τον περσινό τελικό του Champions League με την Λίβερπουλ δημιουργήθηκαν οι προσδοκίες ότι μπορεί να γίνει ο επόμενος μεγάλος ηγέτης και αρχηγός της μετά το... αντίο του Κριστιάνο Ρονάλντο. Είχε την ευκαιρία του στον έκτο του χρόνο στη Μαδρίτη, αλλά δεν φάνηκε ικανός να το καταφέρει. Τόσο ο Λοπετέγκι όσο και ο Σολάρι του έδωσαν πολλές ευκαιρίες, αλλά αυτός δεν τις πήρε!

Αντίθετα, ο Μπενζεμά είναι αυτός που έχει αναλάβει έναν πιο πρωταγωνιστικό και δυναμικό ρόλο σε σχέση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την αποχώρηση του Πορτογάλου σταρ. Εκτός από τον Βινίσιους και ο Λούκας Βάσκεθ είναι πιο μπροστά πλέον στην... ιεραρχία από τον Μπέιλ. Ο Ζιντάν προτιμούσε αρκετές φορές με τον Βάσκεθ ή τον Ίσκο από την επιλογή του Μπέιλ. Ο Σολάρι επίσης προτιμά πιο πολύ τον Βάσκεθ. Τα 12 γκολ του σε 30 ματς δεν είναι αυτό που περίμεναν από τον Ουαλό. Αυτήν την φορά η μεταγραφή του Μπέιλ δείχνει μονόδρομος περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Η προσφορά του Μπενζεμά σε συνδυασμό με την ανάδειξη του Βινίσιους βοήθησαν τη Ρεάλ να μην καταρρεύσει. Ο άλλοτε σταρ της Τότεναμ έγινε αναλώσιμος και είναι τόσο ακριβός που πρέπει να παραχωρηθεί. Έχει συμβόλαιο έως το 2022, οπότε δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Παρά τις απογοητευτικές του εμφανίσεις ο Μπέιλ εξακολουθεί να κοστολογείται πολύ ψηλά. Τσέλσι και Γιουνάιτεντ τον θέλουν, ενώ η Μίλαν φέρεται να προσφέρει 100 εκατ. ευρώ. Η Ρεάλ ξεχωρίζει τις Τσέλσι, Τότεναμ διότι έχουν παίκτες που θέλει: τον Αζάρ και τον Ερικσεν. Μπορεί ο Μπέιλ να χρησιμοποιηθεί ως διαπραγματευτικό ατού.

Το γεγονός ότι σε αρκετούς τελικούς δεν ανταποκρίθηκε, οι αρκετοί τραυματισμοί, αλλά και το ότι δεν έχει εγκλιματιστεί στη χώρα (δεν μιλά τη γλώσσα) ανάγκασαν και τον πιο ένθερμο υποστηρικτή του, τον Φλορεντίνο Πέρεθ να αλλάξει στάση. Μπορεί ο Μπέιλ να ακολουθήσει την συμβουλή του Μαρσέλο: «Εάν δεν με θέλουν, μπορούν να με πληρώσουν και θα φύγω». Η κατάσταση αυτή δεν έχει οδηγηθεί σε τελική λύση, ωστόσο η άποψη που έχει παγιωθεί είναι πως ο Μπέιλ δεν μπορεί να καθοδηγήσει τη Ρεάλ είτε με τον Ρονάλντο είτε χωρίς αυτόν, όπως τώρα...

 

Τελευταία Νέα