Το πάρτι του Νεϊμάρ... αναστατώνει την Παρί!

Το πάρτι του Νεϊμάρ... αναστατώνει την Παρί!

Gazzetta team
Το πάρτι του Νεϊμάρ... αναστατώνει την Παρί!

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν προετοιμάζεται για το μεγάλο ραντεβού με τη Γιουνάιτεντ, αλλά το βασικό θέμα συζήτησης στη Γαλλία είναι το πάρτι του Νεϊμάρ και τα... οφέλη του στον σύλλογο!

Ο εορτασμός των γενεθλίων του Νεϊμάρ ήρθε οκτώ ημέρες πριν το πρώτο ματς της Παρί με την Γιουνάιτεντ. Το πάρτι του Βραζιλιάνου άσου έγινε Δευτέρα βράδυ και προσέλκυσε παίκτες της ομάδας. Το γεγονός αυτός προκάλεσε ερωτηματικά αναφορικά με το αν επηρέασε τον σύλλογο για την ήττα από τη Λιόν ή το πως μπορεί να λειτουργήσει ενόψει του Champions League;

Ορισμένοι ανέφεραν πως από τη στιγμή που ο Νεϊμάρ είναι τραυματίας και άρα εκτός ήταν μία κίνηση δίχως επικοινωνιακό και αγωνιστικό αντίκρισμα ή ρίσκο για την Παρί. Χρειαζόταν άραγε ο Βραζιλιάνος σταρ και οι χορηγοί του να δώσουν τόση βάση στα γενέθλιά του; Μάλιστα υπάρχει και το προβληματικό ματς της Παρί με τη Βιγιεφράνς, όπου χρειάστηκε παράταση για να αποκλείσει στο κύπελλο την αντίπαλό της, ομάδα Γ' κατηγορίας. «Εάν δεν υπήρχε κατανάλωση αλκοόλ ή παραμονή μέχρι αργά το βράδυ δεν υπάρχει ρίσκο για τους παίκτες. Αλλιώς είναι σίγουρα πρόβλημα», τόνισε ένας έμπειρος γυμναστής που έχει δουλέψει στη Ligue 1.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Τα αποτελέσματα της Παρί, όπως η ήττα με την Λιόν δημιουργούν πρόβλημα και υπόνοιες. «Αν έγιναν κάποιες υπερβάσεις (σ.σ. που έγιναν διότι κάποιοι παίκτες έμειναν μέχρι το πρωί) τότε θα πρέπει να δούμε την ποσότητα κατανάλωσης σε σχέση με την συνέχεια» υποστήριξε ο γυμναστής, ο οποίος στην τοποθέτησή του στην Parisien εκφράζει τη σιγουριά του πως ορισμένοι παίκτες επηρεάστηκαν από αυτό που συνέβη.

Όπως και να έχει, ο Τούχελ προβληματίστηκε αρκετά μετά τα όσα αντίκρισε στο ματς με την αδύναμη Βιγιεφράνς. Πέρυσι πάντως τα γενέθλια του Νεϊμάρ (σ.σ. τα 26α γιατί φέτος ήταν τα 27α) είχαν συνδυαστεί με καλά ματς πριν το 1-3 στη Μαδρίτη. Είναι προφανές και εμφανές ότι συνδέονται κάποια γεγονότα. Πως ορισμένοι λογικά τα συνδέουν. Όμως από την άλλη η Παρί είχε χάσει από τη Γκινγκάμπ στο Κύπελλο πριν γίνει αυτό το πάρτι.

Ο πρώην τεχνικός της Οσέρ (1961-2005), Γκι Ρου, τονίζει πως αυτό είναι απίστευτο. «Προσωπικά είμαι φαν της Παρί αλλά πίστευα πως είχαν βάλει μυαλό από τα περσινά. Πως πήραν το μάθημά τους. Η ομάδα θα έπρεπε να παρέμβει και να πει 'όχι'. Ότι δεν είναι σοβαρά αυτά. Όταν έχεις παιχνίδια ενδιάμεσα και βραδιές αλκοόλ και ξενυχτιού δεν μπορούν να συνδυαστούν αυτά», σχολιάζει. Για τους Παριζιάνους το ματς της 12ης Φεβρουαρίου με την Μάντσεστερ για τους «16» του Champions League είναι σημαντικό κι αν δεν έχουν την ανάλογη νοοτροπία η βραδιά του... πάρτι μπορεί να τους γυρίσει μπούμερανγκ.

Ωστόσο, το πάρτι αυτό έχει να κάνει με τον ρόλο του Νεϊμάρ και το ότι λειτουργεί σαν να είναι αυτόνομος και ανεξάρτητος. Ακόμα και ο πολύ αυστηρός Τούχελ με όλα τα θέματα έχει παραδεχθεί ότι το ζήτημα του Βραζιλιάνου είναι διαφορετικό σε σχέση με τον αγωνιστικό προγραμματισμό της ομάδας. Σαν να έχει ο Νεϊμάρ άλλη μεταχείριση. «Ήταν τα γενέθλιά του, όμως τη ίδια στιγμή ο ίδιος ο Νεϊμάρ είναι πολύ στεναχωρημένος γιατί έχει πρόβλημα και δεν μπορεί να παίξει μαζί μας. Ήταν καθήκον μας να είμαστε εκεί και να του δείξουμε πόσο πολύ τον στηρίζουμε», σχολίασε ο Γερμανός τεχνικός με δεδομένο πως ήταν εκεί όλη η ομάδα σχεδόν εκτός από τον Ραμπιό...

Θυμίζουμε, πως Βραζιλιάνος θα μείνει εκτός δράσης μέχρι και τον επόμενο μήνα με πρόβλημα στο μετατάρσιο του ποδιού, κάτι που θα τον... διευκολύνει να βρεθεί στα γενέθλια της αγαπημένης του αδελφής (11 Μαρτίου). Αλλωστε, η... μοίρα τα έφερνε έτσι, ώστε την τελευταία πενταετία να μη λείπει ποτέ από το πλευρό της. Τις σεζόν 2014-15 και 2015-16 ήταν τιμωρημένος, ενώ τα δυο τελευταία χρόνια τραυματίας!

 

Τελευταία Νέα