Παιχταράδες που... αγνοούνται!

Gazzetta team
Παιχταράδες που... αγνοούνται!

bet365

Παίκτες ταλαντούχοι που έκαναν τη διαφορά, αλλά ένας προπονητής ή ένα συμβόλαιο τους έστειλε στην εξέδρα και τους έκοψε τη φόρα.

Ο Ισκο και ο Κουτίνιο δεν είναι τα μόνα μεγάλα ονόματα στο διεθνές ποδόσφαιρο που έχουν προβλήματα και περνάνε δύσκολες στιγμές. Μπορεί να είναι καταστάσεις που τα... έσπασαν με προπονητές τους είτε λόγω προβλημάτων τραυματισμών. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες με ποιότητα που έχουν χάσει θέση βασικού ή έχουν θέματα. Σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Σολάρι, ο Ισκο έχει παίξει μόλις σε δυο ως βασικός, λιγότερα κι από Θεμπάγιος, Βαλβέρδε, Νάτσο, Οντριοθόλα. Πάμε να δούμε περιπτώσεις παικτών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων που είναι ανάμεσα σε πάγκο κι εξέδρα!


Μεσούτ Οζίλ: Ο Γερμανός άσος χάθηκε αγωνιστικά στην περίοδο του Ουνάι Έμερι στην ομάδα. Επανήλθε στις προπονήσεις και παλεύει να βρει την θέση του στην πρώτη ομάδα. Έχει παίξει 13 ματς στην Premier έχοντας 3 γκολ. Ωστόσο, δε βρίσκεται στα πλάνα του Ισπανού και τα σενάρια μιλούν για δανεισμό.

Αλέξις Σάντσες: Είναι... σκιά του παλιού καλού εαυτού του. Ο Χιλιανός με τον Μουρίνιο στην Γιουνάιτεντ δεν βρήκε ποτέ την θέση του στην ομάδα ακόμα και μετά την απόλυση του Πορτογάλου. Δεν έχει παίξει από τον Νοέμβριο και έχει ένα γκολ σε έντεκα ματς στην Premier League. Να σημειωθεί πως είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του συλλόγου.

Ντιέγο Κόστα: Θα είναι εκτός με τραυματισμό μέχρι τον Μάρτιο. Το τελευταίο του ματς ήταν με την Χιρόνα στις 2 Δεκεμβρίου. Τότε είχε επανέλθει ξανά από τραυματισμό. Η κατάστασή του οδήγησε την Ατλέτικο να κινηθεί για παίκτη στην γραμμή κρούσης. Παρά τις πολλές προσδοκίες, ο Κόστα δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τους Μαδριλένους

Χάμες Ροντρίγκες: Ο Κολομβιανός σταρ απέτυχε στο να εκπληρώσει τις προσδοκίες στην Μπάγερν. Πριν 18 μήνεςείχε πάει στους Βαυαρούς ως δανεικός από τη Ρεάλ. Έχει μόνο οκτώ παρουσίες στο πρωτάθλημα με τον προπονητή Νίκο Κόβατς και ο ίδιος έστειλε μήνυμα αποχώρησης. Ο Κολομβιανός δεν εγκλιματίστηκε ποτέ στο Μόναχο και η Bundesliga θα αποτελέσει παρελθόν.

Αντριέν Ραμπιό: Ο χαφ της Παρί αρνήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Παρί, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους Γάλλους. «Δεν θα συνεχίζουμε τις συζητήσει για ανανέωση του συμβολαίου. Είναι μια απόφαση που πάρθηκε από το κλαμπ ύστερα από συνάντηση που έγινε με τον Ραμπιό. Μας ενημέρωσε ότι δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο και ότι θέλει να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν» τονίζουν και τον αφήνουν εκτός ομάδας. .

Μίτσι Μπατσουαγί: Δεν έπεισε στη Βαλένθια ο Βέλγος επιθετικός. Αφότου εντάχθηκε από την Τσέλσι με δανεισμό δεν έχει πείσει και υπάρχουν σκέψεις διακοπής της συμφωνίας. Ο Μπατσουαγί δεν μπορεί να εγκλιματιστεί στο Μεστάγια και το μέλλον του είναι δυσοίωνο.

Φρανκ Ριμπερί: Ο άλλοτε εμβληματικός μεσοεπιθετικός είναι μία μεγάλη αγωνιστική απογοήτευση πλέον στην Μπάγερν. Ο Γάλλος θεωρείται από τους τοπ παίκτες της την τελευταία δεκαετία αλλά φέτος έχει κάκιστη εικόνα, έχοντας παίξει 14 ματς στο πρωτάθλημα και μόνο 9 ως βασικός. Ο πρόεδρος Ούλι Χένες επιβεβαίωσε πως θα φύγει στο τέλος της σεζόν και η Γαλατά θα είναι πιθανότατα ο επόμενος σταθμός!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα