Οι πιθανοί αντι-Κόβατς στην Μπάγερν

Οι πιθανοί αντι-Κόβατς στην Μπάγερν

Οι πιθανοί αντι-Κόβατς στην Μπάγερν

bet365

Ο Νίκο Κόβατς αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος παρουσιάζει πέντε από τους επικρατέστερους αντικαταστάτες του Κροάτη προπονητή στον πάγκο των Βαυαρών.

Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της Μπάγερν; (21+) -

Ζοσέ Μουρίνιο
Μετά από δεκάδες τίτλους σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία, το μοναδικό μεγάλο πρωτάθλημα στο οποίο δεν έχει βρεθεί ο Special One είναι το γερμανικό. Η πρόκληση της Μπάγερν είναι τεράστια για τον οποιονδήποτε προπονητή και φυσικά ο Μουρίνιο θα ήθελε να επιστρέψει στους πάγκους, καθοδηγώντας έναν τεράστιο σύλλογο, όπως είναι οι Βαυαροί. Άλλωστε, ο ίδιος αρέσκεται να βρίσκεται σε ομάδες με μεγάλο μπάτζετ και υψηλούς στόχους, γι’ αυτό και πρόσφατα είχε απορρίψει την πρόταση συνεργασίας της Λυών.

Χανς-Ντίτερ Φλικ
Έχουμε δει πολλές περιπτώσεις υπηρεσιακών προπονητών, που μετά τα πρώτα παιχνίδια μονιμοποιήθηκαν στον πάγκο της ομάδας τους, με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό του Σόλσκιερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Κόβατς, Χανς-Ντίτερ Φλικ, θα καθοδηγήσει την Μπάγερν στα δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό και Ντόρτμουντ και δεν αποκλείεται – εφόσον τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις ικανοποιήσουν τη διοίκηση – ο Γερμανός να πάρει στη συνέχεια το χρίσμα και να συνεχίσει ως πρώτος προπονητής.

Τι λένε οι αποδόσεις για τον πάγκο της Μπάγερν (21+) -

Ραλφ Ράνγκνικ
Το όνομα του Γερμανού ακούγεται πολύ έντονα για την Μπάγερν, σε μία περίπτωση που έχει πολλές ιδιαιτερότητες, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο με πολλές προεκτάσεις στο χώρο του ποδοσφαίρου. Μπορεί πέρσι να ήταν προπονητής της Λειψίας και να την έφερε στην τρίτη θέση της Μπουντεσλίγκα, όμως ο Ράνγκινγκ ήταν και τεχνικός διευθυντής του συλλόγου για πολλά χρόνια. Από το καλοκαίρι, όταν και αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Λειψίας, είναι επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος ποδοσφαίρου της Red Bull, αναζητώντας ταλέντα σε όλο τον κόσμο.

Έρικ Τεν Χαγκ
Τα διαπιστευτήριά του τα δίνει συνεχώς από πέρσι με τον Άγιαξ, φτάνοντας μέχρι και τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το όνομα του Τεν Χαγκ έχει ακουστεί για όλους τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, όμως η περίπτωση της Μπάγερν είναι ξεχωριστή και για τον ίδιο. Τη διετία 2013-2015 ήταν προπονητής της δεύτερης ομάδας των Βαυαρών και συνεργαζόταν άμεσα με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, που βρισκόταν τότε στο τιμόνι των Βαυαρών. Ένα στοιχείο που έχει τη δική του, ιδιαίτερη βαρύτητα.

Τόμας Τούχελ
Ένας προπονητής που έχει βαδίσει στα χνάρια του Γιούργκεν Κλοπ (Μάιντζ, Ντόρτμουντ), που όμως δεν έχει δηλώσει ποτέ ότι δε θα καθίσει ποτέ στον πάγκο της Μπάγερν (κάτι που έχει πει ο Κλοπ). Μετά το επιτυχημένο πέρασμά του από τον πάγκο της Ντόρτμουντ, ο Τόμας Τούχελ βρίσκεται από πέρσι στην τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν και διαχειρίζεται στα αποδυτήρια κάποιους από τους μεγαλύτερους αστέρες του ποδοσφαίρου. Κάτι που χρειάζεται να κάνει και όποιος βρίσκεται στον πάγκο της Μπάγερν, με τον ίδιο να έχει το σημαντικό προσόν της εμπειρίας από την Μπουντεσλίγκα και φυσικά το γεγονός πως είναι Γερμανός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα