Τα γκολ-ορόσημο της Γιουνάιτεντ

Τα γκολ-ορόσημο της Γιουνάιτεντ

Τα γκολ-ορόσημο της Γιουνάιτεντ

bet365

Με σκόρερ τον ΜακΤομινέι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε η πρώτη ομάδα που έφτασε τα 2000 τέρματα στην Πρέμιερ Λιγκ και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος θυμάται τους ποδοσφαιριστές που σημείωσαν τα «στρογγυλά» γκολ της μέσα σε αυτό το διάστημα.

Παναθηναϊκός - Εφές Αναντολού με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Νο1: Μαρκ Χιουζ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε... με το αριστερό στην Πρέμιερ Λιγκ, τη σεζόν 1992-93. Στην πρεμιέρα, στις 15 Αυγούστου, γνώρισε την ήττα στην έδρα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, με σκορ 2-1. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με 2-0, με τον Μαρκ Χιουζ απλά να μειώνει το σκορ, με το παρθενικό γκολ των «μπέμπηδων» στο νεοσύστατο πρωτάθλημα. Παρά την ήττα στην πρώτη αγωνιστική, το φινάλε της σεζόν βρήκε τη Γιουνάιτεντ θριαμβεύτρια.

Νο500: Άντι Κόουλ
Σε ένα παιχνίδι που έμεινε στην ιστορία, η Γιουνάιτεντ έφτασε στα 500 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ. Τη σεζόν του τρεμπλ (1998-99), στις 6 Φεβρουαρίου 1999, η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον συνέτριψε εκτός έδρας τη Νότιγχαμ Φόρεστ με σκορ 8-1, για την 24η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Πρωταγωνιστής ήταν ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, που πέτυχε τέσσερα τέρματα, όμως ο Άντι Κόουλ ήταν αυτός που είχε σημειώσει νωρίτερα το γκολ Νο500 για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Νο1000: Κριστιάνο Ρονάλντο
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμπλήρωσε χίλια γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, σε ένα εφιαλτικό παιχνίδι για εκείνη, τη σεζόν 2005-06. Στις 29 Οκτωβρίου, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής, γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα της Μίντλεσμπρο, με σκορ 4-1. Μοναδικός σκόρερ της ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος απλά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, μετά τα γκολ των Μεντιέτα (2), Χασελμπάινκ και Γιακούμπου.

Νο1500: Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ
Ένα ακόμη γκολ-ορόσημο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που επετεύχθη σε παιχνίδι, στο οποίο γνώρισε την ήττα. Την τελευταία ημέρα του 2011, οι Άγγλοι βρέθηκαν κανονικά στα γήπεδα, για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η Μπλάκμπερν έφυγε νικήτρια από το Ολντ Τράφορντ, με σκορ 3-2, σε ένα παιχνίδι που είχε εξελιχθεί σε προσωπική μονομαχία του Μπερμπάτοφ με τον Γιακούμπου. Ο Νιγηριανός πήρε το διπλό, ενώ ο Βούλγαρος σημείωσε το 1500ο γκολ της Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ.

 

Τελευταία Νέα