Ελεύθερα «λαβράκια»

Ελεύθερα «λαβράκια»

bet365

Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος γράφει για κάποιους ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής, που είναι ακόμα ελεύθεροι και έχουν το δικαίωμα να υπογράψουν σε όποια ομάδα επιθυμούν.

Βιλφρίντ Μπονί
Το 2015 η Μάντσεστερ Σίτι δαπανούσε 28 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσει από τη Σουόνσι, σε μία μεταγραφή που ήταν η πιο ακριβή μέχρι τότε για Αφρικανό ποδοσφαιριστή. Τέσσερα χρόνια μετά, έχει αποχωρήσει από τους «πολίτες» και επέστρεψε στη Σουόνσι, από την οποία έμεινε ελεύθερος πριν από λίγους μήνες. Η καριέρα του βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και μάλιστα τον Αύγουστο έφτασε να προπονείται με τη Νιούπορτ Κάουντι, ομάδα τέταρτης κατηγορίας στην Αγγλία. Τώρα, αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Μαρκέλ Σουσαέτα
Ένα από τα «τοτέμ» της Αθλέτικ Μπιλμπάο, αφού έχει αγωνιστεί σε όλη του την καριέρα με τους Βάσκους, μετρώντας πάνω από 500 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ισπανός εξτρέμ δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Αθλέτικ, με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από την ομάδα. Αρκετοί ισπανικοί σύλλογοι τον έχουν πλησιάσει, όμως ο ίδιος προτιμά να συνεχίσει στο εξωτερικό, ώστε να μην αγωνιστεί εναντίον της αγαπημένης του ομάδας. Μέχρι στιγμής, οι προτάσεις από Ιαπωνία, Ηνωμένες Πολιτείες και Μεξικό δεν έχουν ικανοποιήσει τον 32χρονο άσο, ο οποίος παραμένει ελεύθερος ως τώρα.

Φρέντι Γκουαρίν
Ένα ολοκληρωμένο χαφ, που έκανε αίσθηση στα ευρωπαϊκά γήπεδα πριν από μία δεκαετία, με τη φανέλα της Πόρτο. Ο Κολομβιανός μέσος αγωνίστηκε για μια τετραετία στην Ίντερ (2012-2016) και στα 30 του αποφάσισε να πει «ναι» στα εκατομμύρια της Κίνας. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στην Σανγκάη Σενχούα, όμως το περασμένο διάστημα έλυσε τη συνεργασία του και πλέον είναι ελεύθερος. Το προηγούμενο διάστημα το όνομά του είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό, όμως η περίπτωση δεν είχε προχωρήσει.

Χατέμ Μπεν Αρφά
Ένας ποδοσφαιριστής με πλούσιο ταλέντο, που όμως δεν έφτασε στο αγωνιστικό επίπεδο που θα μπορούσε στην καριέρα του, κυρίως λόγω του χαρακτήρα του. Πέρσι υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρεν, όμως στο τέλος της φετινής σεζόν έμεινε ελεύθερος, αν και είχε φτάσει στην κατάκτηση του κυπέλλου Γαλλίας. Ακόμη δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ενδεικτικό της... σύγχυσης που επικρατεί στο κεφάλι του είναι αυτό που είπε σχετικά με τη μη συμφωνία του με κάποια ομάδα μέχρι τώρα. «Η μεταγραφή είναι σαν τη γυναίκα. Αν δε σε προκαλεί, την αφήνεις να φύγει», ήταν το post του Χατέμ Μπεν Αρφά στο Instagram.

 

Τελευταία Νέα