Γιουβέντους - Ιντερ: Μεταγραφικές κόντρες

Gazzetta team
Γιουβέντους - Ιντερ: Μεταγραφικές κόντρες

bet365

Από τον Οσβάλντο που δεν κατέληξε σε καμία από τις δύο μέχρι την ανταλλαγή Βούτσινιτς-Γκουαρίν που δεν έγινε ποτέ, Μπιανκονέρι και Νερατζούρι "συνατήθηκαν" διάφορες φορές μεταγραφικά την τελευταία 10ετία.

Τα σενάρια των τελευταίων ημερών θέλουν τη Γιουβέντους να ενδιαφέρεται για τον Μάουρο Ικάρντι, αλλά υπάρχουν και φήμες για εμπλοκή στην υπόθεση Λουκάκου. Ο Βέλγος φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί στόχο της Ιντερ αλλά το γεγονός ότι οι Νερατζούρι συζητάνε και με τη Νάπολι για τον Ικάρντι, έφερε την ανάμιξη των Τορινέζων στο θέμα Λουκάκου, βασικά για... σπάσιμο και όχι επειδή ενδιαφέρονται πραγματικά. Οπως και να έχει, όλα αυτά είναι μια καλή αφορμή για να θυμηθούμε τις άλλες μεταγραφικές υποθέσεις της τελευταίας δεκαετίας, στην οποία οι μεν βρήκαν απέναντι τους δε και το αντίστροφο.

ΜΙΛΟΣ ΚΡΑΣΙΤΣ - 2010

Οι Μαρότα και Παράτιτσι είναι στη Μόσχα για να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του εξτρέμ της ΤΣΣΚΑ στη Γιουβέντους. Ο Κράσιτς, όμως, αρέσει και στην Ιντερ, η οποία έρχεται από το treble και το θέμα μπορεί να γίνει περίπλοκο. Η λύση; Ενα τηλεφώνημα, ανάμεσα σε Ανιέλι και Μοράτι, για να αποφευχθεί η κόντρα. Και οι Νερατζούρι, προς επιβεβαίωση των άριστων σχέσεων ανάμεσα στους δύο άντρες, κάνουν πίσω σαν gentlemen.

ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΜΠΟΝΟΥΤΣΙ - 2010

Η πρώτη θητεία του Μπονούτσι στη Γιουβέντους άρχισε από ένα ντόμινο που το ξεκίνησε η Ιντερ. Ο αμυντικός ήταν στην Primavera των Νερατζούρι και το 2009 πουλήθηκε στην Τζένοα, για να πάει στη συνέχεια στη Μπάρι, από όπου τον αγόρασε η Γιούβε. Στην Τζένοα θα δοθεί το 100% των δικαιωμάτων του Κρίσιτο, ενώ το 50% των δικαιωμάτων του Ρανόκια θα πάει στην Ιντερ.

Ντάνι Οσβάλντο - 2011

Με τον Σάντσες να φεύγει από την Ιταλία για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, οι Γιούβε και Ιντερ προσπαθούν να αποκτήσουν κάποιον που παίζει ήδη στη Βαρκελώνη: Είναι το καλοκαίρι του Οσβάλντο, ο οποίος προέχεται από μια πολύ καλή σεζόν με την Εσπανιόλ. Και όσο οι Μπιανκονέρι και Νερατζούρι "μαλώνουν", ο παίκτης θα καταλήξει στη Ρόμα που μπήκε σφήνα. Στη συνέχεια πάντως, με κάποιον περίεργο τρόπο, ο Οσβάλντο έπαιξε τόσο στη Γιουβέντους όσο και στην Ιντερ.

ΦΡΕΝΤΙ ΓΚΟΥΑΡΙΝ-ΜΙΡΚΟ ΒΟΥΤΣΙΝΙΤΣ - 2014

Η ανταλλαγή που δεν έγινε ποτέ. Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2014, η Γιούβε του Κόντε είχε το "ναι" του Γκουαρίν και της Ιντερ. Είχε βρεθεί και αυτός που θα έκανε το αντίστροφο δρομολόγιο: Επειτα από μια διετία ως πρωταγωνιστής στους Μπιανκονέρι, ο Βούτσινιτς θα πήγαινε στο Μιλάνο. Πήγε όντως για τις ιατρικές εξετάσεις, αλλά οι αντιδράσεις των οπαδών των Νερατζούρι είχε ως συνέπεια οι Μοράτι και Τοχίρ να κάνουν πίσω και να ακυρώσουν τα πάντα.

ΠΗΓΗ: Sky Italia

 

Τελευταία Νέα