Όταν ο CR7 ξεχνάει το Fair Play

Όταν ο CR7 ξεχνάει το Fair Play

Όταν ο CR7 ξεχνάει το Fair Play

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν... πολυχάρηκε με την ανάδειξη του Μπερνάρντο Σίλβα ως MVP του Nations League και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος θυμάται πέντε ακόμη άσχημες αντιδράσεις του Πορτογάλου σούπερ σταρ προς τους συμπαίκτες του.

vs Τσάμπι Αλόνσο
Από την πρώτη κιόλας σεζόν του στο Μπερναμπέου (2009-10) ο Κριστιάνο έδειξε πως ήθελε να είναι το Νο1 στη Ρεάλ Μαδρίτης. Στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου, απέναντι στη Βιγιαρεάλ, ο Πορτογάλος θέλησε εκείνος να εκτελέσει το πέναλτι, που κέρδισε η «βασίλισσα», με το σκορ να είναι ήδη στο 5-2. Ο Τσάμπι Αλόνσο απαίτησε να σουτάρει εκείνος, ώστε να έχει την ευκαιρία να πετύχει το πρώτο του γκολ με τη Ρεάλ. Ο Ισπανός χαφ βγήκε... νικητής στη διαμάχη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο μόνος που δεν πανηγύρισε μαζί του το 6-2 ήταν ένας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

vs Γκάρεθ Μπέιλ
Για τη 18η αγωνιστική της σεζόν 2014-15, η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε σε μια άνετη νίκη επί της Εσπανιόλ, με 3-0, στο Μπερναμπέου. Ένα από τα ελάχιστα παιχνίδια μέσα στη σεζόν, που ο Ρονάλντο δε βρήκε δίχτυα, κάτι που πάντα του προκαλεί εκνευρισμό. Με το σκορ στο 2-0, ο Γκάρεθ Μπέιλ βγήκε στην αντεπίθεση και προτίμησε να τελειώσει μόνος του τη φάση, παρά να πασάρει δίπλα στον αμαρκάριστο Κριστιάνο. Ο τελευταίος έγινε έξαλλος με την επιλογή του συμπαίκτη του, αρχίζοντάς κάποια «γαλλικά» αμέσως μετά.

vs Άλβαρο Αρμπελόα
34η αγωνιστική της σεζόν 2014-15 στη La Liga και η Ρεάλ Μαδρίτης κυνηγούσε στη βαθμολογία την Μπαρτσελόνα. Το παιχνίδι απέναντι στην Αλμερία ήταν περίπατος για τη «βασίλισσα», με το τελικό 3-0 να το γράφει ο Αρμπελόα, με το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα έπειτα από τέσσερα χρόνια. Η προβολή του Ισπανού μπακ, όχι μόνο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά στέρησε από τον Κριστιάνο τη δυνατότητα να χριστεί εκείνος σκόρερ, αφού ήταν ακριβώς από πίσω στη φάση. Ο CR7 κλώτσησε με μανία την μπάλα, μετά την επίτευξη του τέρματος, ενώ έδειξε δυσαρεστημένος κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών από τους συμπαίκτες του.

vs Γουέιν Ρούνεϊ
Οι δυο τους ήταν συμπαίκτες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν στο Μουντιάλ του 2006, τέθηκαν αντίπαλοι στα προημιτελικά. Σε μια δυνατή μονομαχία του Καρβάλιο με τον Ρούνεϊ, ο τελευταίος έριξε μια κλωτσιά εκτός φάσης στον αντίπαλό του. Ο Κριστιάνο ήταν ο πρώτος Πορτογάλος, που έσπευσε στο διαιτητή για να ζητήσει κόκκινη κάρτα, κάτι που προκάλεσε τον περαιτέρω εκνευρισμό του Ρούνεϊ. Τελικά, ο Άγγλος επιθετικός αποβλήθηκε από το ματς, με τον τηλεοπτικό φακό να «συλλαμβάνει» στη συνέχεια τον Ρονάλντο να κλείνει το μάτι από ικανοποίηση προς τον πάγκο της εθνικής Πορτογαλίας. Κανείς δεν ξέρει τι έγινε, όταν οι δυο τους ξαναβρέθηκαν αργότερα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

vs Νάνι
Ίσως η μοναδική περίπτωση που το δίκιο είναι 100% με το μέρος του Ρονάλντο. Σε φιλικό παιχνίδι, κόντρα στην εθνική Ισπανίας, το Νοέμβριο του 2010, ο CR7 «χόρεψε» τον Πικέ και τον Τσάμπι Αλόνσο, κάνοντας στη συνέχεια μία απίθανη λόμπα. Η μπάλα πέρασε πάνω από τον Κασίγιας, όμως λίγα εκατοστά πριν περάσει και τη γραμμή του τέρματος, ο Νάνι έβαλε το κεφάλι του και την έστειλε στα δίχτυα. Ωστόσο, ο τελευταίος ήταν σε θέση οφσάιντ και το τέρμα δε μέτρησε. Ακόμη όμως και κανονικό να ήταν το γκολ, θα στερούσε από τον Κριστιάνο ένα από τα πιο εντυπωσιακά τέρματα στην καριέρα του. Όσο για τη συνέχεια; Ποιος είδε τον Ρονάλντο και δεν το φοβήθηκε...

 

Τελευταία Νέα