Οι κορυφαίες τριπλέτες της Ευρώπης

Gazzetta team
Οι κορυφαίες τριπλέτες της Ευρώπης

bet365

Το Planet Football γράφει για τις πιο παραγωγικές τριπλέτες στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

55 | Μπαπέ-Καβάνι-Νεϊμάρ [Παρί Ζεν Ζερμέν]
Η πιο εντυπωσιακή τριπλέτα ίσως στον κόσμο, είναι αυτή που έχει και τα περισσότερα γκολ. Μπαπέ, Νεϊμάρ και Καβάνι είναι πολλές ταχύτητες μπροστά από κάθε αντίπαλο στην Γαλλία αλλά και στο Champions League δεν τα έχουν πάει άσχημα. Ο 20χρονος Γάλλος έχει βάλει 24 γκολ με την PSG, με τα 17 να είναι στην Ligue1 και τα 3 στο CL, ενώ από κάτω με 21 είναι ο Βραζιλιάνος σταρ που έχει 13 στο Championnat και 5 στα αστέρια. Στα 20 έχει σταματήσει ο Matador, Καβάνι, με τα 14 από αυτά να είναι στο πρωτάθλημα και τα 2 στην κορυφαία διοργάνωση. Σίγουρα δεν τα λες και λίγα 55 γκολ στα μισά σχεδόν της σεζόν.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.


54 | Μέσι-Σουάρες-Ντεμπελέ [Μπαρτσελόνα]
Παραδοσιακά η Μπαρτσελόνα πετάει φωτιές στην επίθεση και συνεχίζει να το κάνει και μετά την αποχώρηση του Νεϊμάρ, τη θέση του οποίου έχει πάρει ο Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο Γάλλος είναι ο μοναδικός παίκτης των Blaugrana που έχει σκοράρει σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς μετά το γκολ του στο Supercopa, μέχρι σήμερα έχει πετύχει 8 στην La Liga, 2 στο Champions League και 2 στο Κύπελλο. Φυσικά, Βασιλιάς της τριάδας είναι ο Λιονέλ Μέσι με 26 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, με 19 σε 19 στο πρωτάθλημα και 6 σε 4 στο CL. Λιτός ο Λουίς Σουάρες, με 15 γκολ, όλα στην La Liga.


40 | Σαλάχ-Φιρμίνο-Μανέ [Λίβερπουλ]
Η ταχυδυναμική τριάδα της επίθεσης της Λίβερπουλ τρομοκράτησε πέρυσι το Champions League μέχρι τον τελικό και φέτος κάνει τρομερά πράγματα στην Premier League, όπου οι Reds είναι πρωτοπόροι. Αν και δεν βρίσκεται στο περσινό τρελό mode, ο Σαλάχ παραμένει... αρχηγός με 19 γκολ στο πρωτάθλημα και 3 στο CL και ακολουθούν οι άλλοι δύο με σημαντικά λιθαράκια. Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο έχει βάλει 9 τέρματα στην Premier League και 2 στην κορυφαία διοργάνωση, ενώ ο Μανέ έχει πετύχει επίσης 9 στο πρωτάθλημα και έχει και ένα στα αστέρια.


39 | Γιόβιτς-Αλέρ-Ρέμπιτς [Αϊντραχτ Φρανκφούρτης]
Το καλοκαίρι ο Νίκο Κόβατς αποχώρησε για να καθίσει στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου και λίγοι θα μπορούσαν να προβλέψουν τι θα έκανε ο αντικαταστάτης, Χούτερ. Η Φρανκφούρτη μετατράπηκε σε μια από τις πιο επιθετικές μηχανές στην Ευρώπη και μπορεί να βλέπει το όνομά της σε λίστες όπως αυτή. Ετοιμος για μεταγραφή είναι ο 20χρονος, Λούκα Γιόβιτς, με 13 γκολ στην Bundesliga και 5 στο Europa League και 11 και 3 αντίστοιχα έχει ο Σεμπαστιάν Αλέρ. Τρίτος της παρέας που έχει συνολικά 39 γκολ είναι ο Αντε Ρέμπιτς με 7 τεμάχια στο πρωτάθλημα.

 

Τελευταία Νέα