Τι συνέβη στον Γκριεζμάν;

Τι συνέβη στον Γκριεζμάν;

Gazzetta team
Τι συνέβη στον Γκριεζμάν;

bet365

Λίγους μήνες μετά την απόφαση να παραμείνει στην Ατλέτικο, ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν μπορεί να βοηθήσει τους Rojiblancos στα ματς που τον έχουν πραγματικά ανάγκη.

Λίγο πριν αρχίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, ο Γκριεζμάν έδινε στους οπαδούς των Rojiblancos ένα happy ending μέσω του documentary από το οποίο θα προέκυπτε το μέλλον του. Ο Γάλλος έλεγε εκκωφαντικό «όχι» στην Μπαρτσελόνα, έδενε το μέλλον του με την Ατλέτικο της οποίας το project τον έπεισε και έριξε ένα άκυρο που ελάχιστοι παίκτες στον κόσμο θα έριχναν. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα είναι η τελευταία μεγάλη χαρά που θυμούνται οι αφισιονάδος από τον παίκτη που είναι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος στην La Liga πίσω μόνο από τον Λιονέλ Μέσι και τέταρτος στον κόσμο μετά και τους Νεϊμάρ και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στα μεγάλα παιχνίδια, ο αριστεροπόδαρος επιθετικός δεν κάνει τη διαφορά, όπως συνέβη και στα ματς του Champions League στα οποία η ομάδα του τον χρειαζόταν. Οπως σε αυτό με την Μπριζ στο Βέλγιο. Με τον Ντιέγο Κόστα τραυματία, η Ατλέτικο χρειαζόταν ένα γκολ του Γκριεζμάν για να αποφύγει τους πρώτους των ομίλων στην κλήρωση για τους «16» του Champions League, όμως ο 27χρονος δεν το έβαλε ποτέ και η ομάδα του θα μπει στη γυάλα με τους δεύτερους.

Ολα αυτά σε μία σεζόν η οποία δεν είναι η οποιαδήποτε για τον Γάλλο, που ύστερα από την απόφαση να μείνει, λαμβάνει 23 εκατ. ευρώ τον χρόνο καθαρά. Μάλιστα, όπως αναφέρεται από ρεπορτάζ στην Ισπανία, το ρευστό που διατέθηκε, έχει φέρει το club σε δυσκολίες για να ανανεώσει κάποια σημαντικά συμβόλαια όπως αυτά των Γιαν Ομπλακ και Ντιέγο Γοδίν. Το βήμα που έκανε στην οικονομική κλίμακα είναι αυτή τη στιγμή αντιστρόφως ανάλογο της προσφοράς του μέσα στο γήπεδο.

Γκολ ή καθοριστικές ενέργειες σε αγώνες όπως αυτός με την Μπριζ ήταν αυτά που περίμενε η Ατλέτικο όταν του έδινε αυτό το συμβόλαιο και ο Γκριεζμάν, δυστυχώς για τους Rojiblancos, δεν έχει φανεί στους μεγάλους αγώνες. Σε όλη τη σεζόν φέτος έχει παίξει σε όλα τα ματς εκτός από τα δύο στο Copa del Rey κόντρα στην Σαν Αντρέου. Σε 21 αγώνες δηλαδή, έχει βρει δίχτυα 7 φορές, αριθμός σίγουρα όχι μεγάλος για έναν second-striker τέτοιας κλάσης.

Στα ματς κόντρα σε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Βαλένθια, Βιγιαρεάλ, Αθλέτικ, όπως και στον τελικό του Supercopa με τους Merengues, δεν κατάφερε να σκοράρει και με τον Ντιέγο Κόστα να επιστρέφει τον Φεβρουάριο εξαιτίας τραυματισμού, το βάρος πέφτει πλέον ίσως ακόμα μεγαλύτερο στον Γκριεζμάν. Σίγουρα ο Γάλλος δεν είναι ο μοναδικός από όλη την Ατλέτικο από τον οποίο ο σύλλογος ή οι οπαδοί πρέπει να έχουν παράπονα, όμως ο αριστεροπόδαρος σταρ, φαίνεται πως αρχίζει ξανά να περνά μια δύσκολη περίοδο στην Μαδρίτη, όπως πέρυσι όταν αποδοκιμάστηκε επειδή δεν είχε συμφωνήσει γρήγορα να μείνει στην Ατλέτικο.

Το Mundial της Ρωσίας ήταν ένα βήμα για τον Γκριεζμάν για να πει σε όλους πόσο τεράστια μεταγραφή ήταν για τους Rojiblancos η παραμονή του, όμως πλέον κρίνεται διαφορετικά, με βάση τα χρήματα που τον βάζουν δίπλα στα κορυφαία αστέρια του κόσμου. Η καταπόνηση από μια βαριά χρονιά είναι μια εξήγηση ή ίσως μια καλή δικαιολογία για τον αριστεροπόδαρο άσο, ο οποίος ευτυχώς έχει το γήπεδο και μέσα από αυτό την ευκαιρία να γράψει ένα ακόμα happy ending...

 

Τελευταία Νέα