Ρονάλντο, έτοιμος για τα 140 «θύματα»

Gazzetta team
Ρονάλντο, έτοιμος για τα 140 «θύματα»

bet365

O Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το διαστημικό ρεκόρ του καθώς η SPAL μπορεί να γίνει η ομάδα Νο140 κόντρα στην οποία σκοράρει.

Εχουν γραφτεί δισεκατομμύρια κείμενα για εκείνον καθώς στην 15ετή καριέρα του σπάει όλα τα ρεκόρ στο σκοράρισμα. Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στα μεγάλα πρωταθλήματα, πρώτος ever στο Champions League και ο Κριστιάνο όσο και αν δεν το παραδέχεται δημόσια, γουστάρει με τρέλα να διαλύει κοντέρ. Με work-ethic που ίσως δεν υπάρξει ποτέ σε άλλον παίκτη και σπάνια ικανότητα να δημιουργεί κίνητρα και προκλήσεις για τον εαυτό του και haters στα αντίπαλα στρατόπεδα, ο CR7 είναι έτοιμος για ένα ακόμα milestone.

Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα Τζούνιορς με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Η Γιουβέντους ετοιμάζεται να υποδεχθεί το απόγευμα του Σαββάτου (24/11) την SPAL στο J-Stadium και ο Πορτογάλος ετοιμάζεται να στρογγυλέψει έναν αριθμό τον οποίο πάρα πολλοί επιθετικοί θα ήθελαν να είναι οι φορές που έχουν σκοράρει στην καριέρα τους. Μέχρι στιγμής με τους 'μικρούς' τις Ιταλίας τα πηγαίνει καλά έχοντας βρει δίχτυα κόντρα σε Σασουόλο, Φροζινόνε, Ουντινέζε, Τζένοα, Εμπολι και του έχουν ξεφύγει μόνο οι Μπολόνια, Κάλιαρι οπότε κόντρα στο club από την Φεράρα δεν θα είναι έκπληξη αν το κάνει ξανά.

Αν το κάνει λοιπόν, θα φτάσει τις 140 ομάδες σε βάρος των οποίων θα έχει πετύχει γκολ, αριθμός τον οποίος δεν έχει κανένας άλλος στην ιστορία του αθλήματος. Οπως γράφτηκε στην Gazzetta dello Sport, ο παίκτης που όταν κρεμάσει τα παπούτσια του πιθανότατα θα είναι και βάση αριθμών ο κορυφαίος σκόρερ, έχει 'σκοτώσει' ήδη 139 αντιπάλους σε Πορτογαλία, Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία και στις διοργανώσεις των FIFA/UEFA αλλά και με την Εθνική ομάδα.

Σίγουρα δεν μπορεί να μπει σε σύγκριση με τους παίκτες που έχουν περάσει τα περισσότερα ή όλα τους τα χρόνια σε έναν σύλλογο, όπως μιλάμε για αριθμό-σοκ αν το καλοσκφτεί κανείς. Μπορεί ανάμεσα στα «θύματα» του 33χρονου killer να βρίσκονται και ομάδες όχι μεγάλης δυναμικότητας, όμως στη λίστα του βρίσκονται και κάποια από τα κορυφαία club του κόσμου.

Κάποιες από αυτές που έχει σκοτώσει ο κορυφαίος killer είναι και... αθώες ομάδες όπως Μορεϊρένσε, Μπέρμιγχαμ, Πόρτσμουθ, Χερέθ, Τενερίφη, Ερκουλες, Ελτσε, όμως ο CR7 σε αγώνες πρωταθλήματος έχει πάρει και πολλά δύσκολα σκαλπ όπως εκείνα των Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μίλαν. Στo Champions League, ο Πορτογάλος κάνει θύματά του συλλόγους όπως Μπάγερν Μονάχου, Αγιαξ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ιντερ, Παρί Σεν Ζερμέν και τη νυν ομάδα του, Γιουβέντους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα