Ντελ Πότρο, η επιστροφή!
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Η Αργεντινή έχει ξανά τον αστέρα της μέσα στα κορτ! Ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο επιστρέφει στην αγωνιστική δράση έπειτα από απουσία εννέα μηνών, λόγω σοβαρού τραυματισμού στον δεξιό καρπό.
Το Αυστραλιανό Όπεν ήταν το τελευταίο τουρνουά στο οποίο έλαβε μέρος ο 22χρονος Λατίνος, ο οποίος πριν από ένα χρόνο πανηγύριζε την κατάκτηση του US Open κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ. Και φυσικά ο Ελβετός δεν ήταν ο μοναδικός της παγκόσμιας κατάταξης που είχε «παραδοθεί» στον Ντελ Πότρο, ο οποίος μέχρι πριν τον τραυματισμό του είχε εξελιχθεί σε «δήμιο» των κορυφαίων της βαθμολογίας, ενώ ο ίδιος είχε φτάσει μέχρι το Νο4 της σχετικής λίστας.Πλέον, μετά την επέμβαση που έκανε στο χέρι τον περασμένο Μάιο, ο Ντελ Πότρο δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει δυναμικά στους αγώνες και στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, καθώς πέραν της πολύμηνης απουσίας του, η αδυναμία του να υπερασπιστεί τον τίτλο του στη Νέα Υόρκη τού στέρησε πολύτιμους βαθμούς, που τον έριξαν στην 34η θέση.
Η επανεμφάνιση του Αργεντινού θα γίνει στο τουρνουά «PTT Thailand Open» που αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα (27/9) στην Ινδονησία, ενώ ο ίδιος δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του, ανακοινώνοντας την επιστροφή του μέσω της σελίδας του στο Twitter.
«Βρίσκομαι στη χαρούμενη θέση να σας πω ότι θα παίξω ξανά! Θα είμαι στην Μπανγκόκ την επόμενη Δευτέρα. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα», έγραψε χαρακτηριστικά ο νεαρός.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
