Με Βενεζουέλα για την παραμονή

Gazzetta team
Με Βενεζουέλα για την παραμονή

bet365

Την παραμονή της στη 2η κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος «παίζει» την Παρασκευή (30/3) στο Ντόρτμουντ η Εθνική πινγκ πονγκ των γυναικών, με αντίπαλο τη Βενεζουέλα.

Μετά τον αποκλεισμό από τη 12άδα, η ελληνική ομάδα καλείται να πετύχει το στόχο που είχε θέσει όταν ταξίδεψε στη γερμανική πόλη. Έχοντας περάσει «bye» τον πρώτο γύρο, κάτι που σημαίνει ότι απέφυγε τις θέσεις 45-48, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα βρεθεί απέναντι στις Λατινοαμερικανές στοχεύοντας στη νίκη που θα της επιτρέψουν να παραμείνει στην κατηγορία.

«Ξέραμε από την αρχή ότι είχαμε πέσει σε δύσκολο όμιλο. Ξεκινήσαμε με πολύ σημαντική νίκη εναντίον της επικεφαλής του γκρουπ Σλοβακίας, νίκη από αυτές, που δίνουν και ψυχολογία. Αν αποδίδαμε λίγο καλύτερα στα δύο παιχνίδια που χάσαμε θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα και το επισημαίνω αυτό ειδικά για τον αγώνα με την Ταϊλάνδη», υπογράμμισε η Μαρία Χριστοφοράκη, κάνοντας ένα μικρό απολογισμό για την πορεία της ομάδας στη φάση των ομίλων.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα