«Δεν μας ενδιαφέρει ο Γκέντζογλου»
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εξέδρας» ο Στέφανο Καποτζούκα, αθλητικός διευθυντής της Τζένοα, διέψευσε την άφιξη του στην Ελλάδα που του χρέωναν διάφορα μέσα αλλά και το ενδιαφέρον της Τζένοα για τον Σάββα Γκέντζογλου.
Τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για επίσκεψη του αθλητικού διευθυντή στην Αθήνα με σκοπό να καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 1.2 εκατομμυρίων ευρώ.
Αλλά σύμφωνα με την «εξέδρα» δεν ισχύει κάτι τέτοιο καθώς ο Καποτζούκα βρίσκεται στην Ιταλία, ενώ ο ίδιος του διέψευσε πως υπάρχει οποιοδήποτε ενδιαφέρον για τον Γκέντζογλου.
Ενώ ούτε η ίδια η ΠΑΕ ΑΕΚ επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον παίκτη.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
