Θύμισε Τσίλντρες ο Ντόρσεϊ

Gazzetta team
Θύμισε Τσίλντρες ο Ντόρσεϊ

bet365

Τα ποσοστά του Τζόι Ντόρσεϊ στις βολές είναι χαμηλά και αυτό το ξέραμε από την πρώτη στιγμή που ήρθε ο Αμερικανός σέντερ στον Ολυμπιακό. Το χθεσινό (24/4) 1/6 όμως κόντρα στον Πανιώνιο φαίνεται πως τον απογοήτευσε πολύ.

Όταν ο Τζος Τσίλντρες έπαιζε στον Ολυμπιακό, τα ποσοστά τους στις βολές δεν ήταν και τα καλύτερα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Αμερικανός νυν φόργουορντ των Σανς να κάθεται πολλές φορές μετά τα παιχνίδια στο ΣΕΦ για να εκτελέσει βολές. Ο Τζόι Ντόρσεϊ, λοιπόν, θύμισε χθες (24/4) κάτι από Τσίλντρες, αφού μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και το πολύ άσχημο 1/6 που είχε , εκτέλεσε βολές για ένα 20λεπτο, όπως ακριβώς έκανε και ο «αφάνας» μετά τις βραδιές όπου είχε άσχημα ποσοστά. Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι ο Αμερικανός σέντερ ήταν πολύ καλός κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς τελείωσε το ματς με 13 πόντους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα