Γράφει βιβλίο ο Ντέιβις

Γράφει βιβλίο ο Ντέιβις

Γιώργος Φραδελάκης
Γράφει βιβλίο ο Ντέιβις

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Την συγγραφή ενός βιβλίου... έκπληξη, ετοιμάζει ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας του Άρη, Ρον Ντέιβις.

Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο παίκτης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter και η ολοκλήρωσή του αναμένεται μέχρι το φθινόπωρο, ή το αργότερο ως το χειμώνα. Θέμα του θα είναι η ζωή και η οικογένειά του και τα δύο ωστόσο σε συνάρτηση με την μεγάλη του αγάπη, το μπάσκετ.

Όπως ο ίδιος μάλιστα φέρεται να υποστηρίζει στο περιβάλλον του, θα είναι ένα βιβλίο-έκπληξη και ο τίτλος του θα είναι: «Τριπλή απειλή – Όνειρα, Οικογένεια και Μπάσκετ». Να σημειώσουμε παράλληλα πως μέσω του twitter ευχαρίστησε τον Άρη και τους φιλάθλους του, για την στήριξη και την ευκαιρία που του δόθηκε ν' αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, ενώ μέρος του συγγραφικού του έργου αναμένεται ν' αφιερωθεί και στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα