Με 10ήμερη... ανάσα στο Final Four

Gazzetta team
Με 10ήμερη... ανάσα στο Final Four

bet365

Τα playoffs της Α1 κάνουν τζάμπολ την 18/4 για τα ζευγάρια 3-6, 4-5 ενώ οι «αιώνιοι» θα μπουν στη μάχη μία ημέρα αργότερα. Άραγε πότε θα... ξεμπερδέψουν, ώστε να δούμε και πάλι το μεταξύ τους ραντεβού;

Σύμφωνα με τη λογική, αλλά και την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων αυτή τη στιγμή, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα... καθαρίσουν ΠΑΟΚ και Άρη αντίστοιχα με 2-0. Δηλαδή 21/4 θα έχουν τελειώσει με την πρώτη φάση. Έστω ότι τα άλλα δύο ζευγάρια θα κριθούν στις τρεις αναμετρήσεις, η πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί στις 22/4. Δύο ημέρες αργότερα, θα αρχίσουν τα ημιτελικά. Κι εκεί οι «αιώνιοι» λογικά θα... σκουπίσουν τους αντιπάλους τους κι αφού γίνει το 3-0 θα αφήσουν στην άκρη την Α1 και θα στραφούν στο Final Four της Ευρωλίγκας. Αν οι δύο ημιτελικές σειρές τελειώσουν με 3-0, τότε οι «αιώνιοι» θα έχουν μπροστά τους 12 μέρες να προετοιμαστούν για το Final Four, αφού στις 28/4 θα έχουν ξεμπερδέψει.

Αν τώρα κάποιος κάνει... γκέλα και μία σειρά τελειώσει με 3-1, τότε ο ημιτελικός θα ολοκληρωθεί στις 30/4. Δηλαδή Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα έχουν τουλάχιστον 10 μέρες να προετοιμαστούν για το Final Four και θα τα ξαναπούν, εάν δεν υπάρξει συνάντηση και στην Πόλη, στους τελικούς των playoffs της Α1 μετά τις 15/5. Όσο για τη σκέψη για δύο ματς τελικών πριν το Final Four, εγκαταλήφθηκε πολύ γρήγορα.

 

Τελευταία Νέα