H…. κοιλιά του «Παπ»

H…. κοιλιά του «Παπ»

Gazzetta team
H…. κοιλιά του «Παπ»

bet365

Ο Κώστας Παπανικολάου άρχισε εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν, ιδιαίτερα πίσω από τα 6.75. Στα τελευταία τρία ματς, όμως, μετράει 0/8 συνεχόμενα τρίποντα και 2/13 συνολικά.

Ο Έλληνας φόργουορντ των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος φαίνεται πως κάνει τη δική του… κοιλιά πίσω από τα 6.75. Ο «Παπ» στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, αλλά και στα πρώτα δέκα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος έβλεπε το καλάθι σαν βαρέλι.

Στα τελευταία τρία παιχνίδια των «ερυθρολεύκων», όμως, ο 22χρονος φόργουορντ βρίσκει περισσότερο… σίδερο παρά τον στόχο. Στο παιχνίδι με την Κάχα Λαμποράλ είχε 2/7 σου τριών πόντων με το δεύτερο να το βάζει μετά από πέντε προσπάθειες. Έκτοτε μετράει 0/8.

Τα τελευταία δύο που επιχείρησε κόντρα στους Βάσκους δεν βρήκαν στόχο, όπως και το ένα που σούταρε απέναντι στην Μπεσίκτας την περασμένη Παρασκευή στο ΣΕΦ. Απέναντι στον Πανελευσινιακό την Κυριακή (6/1) το φαινόταν πως έψαχνε το τρίποντο που θα… έσπαγε το αρνητικό σερί, αλλά δεν το βρήκε. 0/5 απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα με τον ίδιο να μην το πιστεύει και να τα βάζει με τον εαυτό του. Μάλιστα μετά το πέμπτο άστοχο τρίποντο του γύρισε προς τον πάγκο και απευθυνόμενος σε συμπαίκτη του σχολίασε το γεγονός.

 

Τελευταία Νέα