Έχει... τρελαθεί ο Σλότερ

Gazzetta team
Έχει... τρελαθεί ο Σλότερ

bet365

Ο Μάρκους Σλότερ ζει το όνειρο του εδώ και μερικές εβδομάδες. Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι εδώ και μερικές εβδομάδες παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και φαίνεται πως δεν μπορεί να το πιστέψει.

Ο 27χρονος φόργουορντ τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει ένα-ένα τα σκαλιά προς το... μπασκετικό Έβερεστ. Από την Χάποελ Ιερουσαλήμ στη Χάβρη, μετά στη Νανσί, από εκεί στη Μπάμπεργκ και τώρα Ρεάλ Μαδρίτης. Δηλαδή στην πρώτη μεγάλη ομάδα της καριέρας του. Ο ύψους 2,03 φόργουορντ δεν μπορεί να πιστέψει όσα ζει στη Μαδρίτη και γι' αυτό καθημερινά ενημερώνει τους φίλους του μέσω Twitter γι' αυτά που του συμβαίνουν.

Αρχικά ήταν το νέο του αυτοκίνητο (Porsche) που τον έκανε να χάσει το μυαλό του και τώρα η θέση του στα αποδυτήρια της ισπανικής ομάδας. Ο Σλότερ ζει το μπασκετικό του όνειρο το οποίο καθημερινά μοιράζεται μέσω Twitter.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα