«Επίθεση» αγάπης σε Ντόρσεϊ

«Επίθεση» αγάπης σε Ντόρσεϊ

Gazzetta team
«Επίθεση» αγάπης σε Ντόρσεϊ

bet365

Ο κόσμος του Ολυμπιακού... λατρεύει τον Τζόι Ντόρσεϊ και τις τελευταίες δύο ημέρες αρκετοί φίλοι των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος κάνουν «επίθεση» αγάπης στο προφίλ του Αμερικανού σέντερ στο facebook.

Από τη στιγμή που η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Έισι Λο και βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανανεώσει και με τον Γιώργο Πρίντεζη, οι φίλοι της ομάδας... πετάνε από τη χαρά τους. Και όλοι θέλουν τη νέα χρονιά στο λιμάνι και τον 29χρονο σέντερ.

Γι' αυτό και τις τελευταίες ώρες εκατοντάδες μηνύματα υπάρχουν στον τοίχο του Αμερικανού σέντερ του Ολυμπιακού στο Facebook με τους φίλους των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος να προσπαθούν να τον πείσουν να μείνει και αυτός στον Πειραιά.

«Τζόι σε παρακαλώ μείνε στον Ολυμπιακό» έγραψε ένας φίλος της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα με έναν άλλον να έχει ποστάρει ένα βίντεο με καρφώματα του Αμερικανού και να γράφει «θέλουμε να συνεχίσεις τα ίδια Τζόι, μην φύγεις». Το πιο εντυπωσιακό το γράφει ένας άλλος όπου καλεί όλους τους φίλους του Ολυμπιακού να αλλάξουν τη φωτογραφία που έχουν στο προφίλ τους και να βάλουν αυτή του Τζόι Ντόρσεϊ ώστε να τον πείσουν να παραμείνει στην ομάδα.

Μετά τα εκατοντάδες μηνύματα αγάπης που δέχτηκε ο Ντόρσεϊ, απάντησε σε ένα από αυτά το εξής: «Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε. Αγαπάω τον Ολυμπιακό, αλλά νιώθω πως έχω να αποδείξει κάτι ακόμα στον εαυτό μου. Σκέφτομαι κάθε μέρα την απόφαση μου».

 

Τελευταία Νέα