«Ξεκρέμαστος» ο Ζαγοράκης!

«Ξεκρέμαστος» ο Ζαγοράκης!

Απόστολος Παγώνης
«Ξεκρέμαστος» ο Ζαγοράκης!

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του εκπροσώπου επικοινωνίας ξεκαθάρισε ότι δεν πάρθηκε καμία απόφαση από την γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσον αφορά την αμοιβή του Θόδωρου Ζαγοράκη και το ποσό των 320 χιλιάδων ευρώ.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Libero 107,4" ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν πήρε απόφαση σχετικά με το ποσό των 320.000 ευρώ που αφορούν τον Θόδωρο Ζαγοράκη.

«Η αλήθεια είναι ότι από το συμβούλιο εγκρίθηκε η απόφαση για να προταθεί αυτή η λύση στην Γενική Συνέλευση. Δεν αποφασίστηκε κάτι άλλο για το ποσό. Εξάλλου δεν υπάρχει και τέτοιο δικαίωμα απόφασης από το συμβούλιο της διοίκησης.

Όπως οι περισσότεροι θυμούνται τελικά η πρόταση δεν τέθηκε σε ψηφοφορία ούτε στην Γενική Συνέλευση για άλλους λόγους. Άρα αυτή η υπόθεση παραμένει ως είχε και δεν υπάρχει καμία απόφαση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα