Εποχή Σαββίδη με... δεκάρικο!

Εποχή Σαββίδη με... δεκάρικο!

Γιώργος Φραδελάκης
Εποχή Σαββίδη με... δεκάρικο!

bet365

Ιστορική είναι η σημερινή ημέρα για τον ΠΑΟΚ αφού έπεσαν οι υπογραφές με τον Σαββίδη, κάτι που σημαίνει ότι θα μπουν άμεσα στα ταμεία του συλλόγου σχεδόν 10εκ. ευρώ!

Έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις ο «δικέφαλος του βορρά» ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον ομογενή επιχειρηματία, υπογράφοντας οι δύο πλευρές το μνημόνιο συνεργασίας. Στις συζητήσεις που υπήρξαν με τον Ερασιτέχνη βρέθηκε τελικά η «χρυσή τομή» και για τα επόμενα πέντε χρόνια ο ΑΣ ΠΑΟΚ θα λάβει συνολικά 3 εκ. ευρώ από την ΠΑΕ. Την φετινή σεζόν θα εισπράξει όπως συμφωνήθηκε 850.000 ευρώ, ενώ τις επόμενες τέσσερις από 550.000 ευρώ.

Παράλληλα ο Ιβάν Σαββίδης θα βάλει στα ταμεία των «ασπρόμαυρων» 9,9 εκ. ευρώ, με έμβασμα που πιθανότατα θα εμφανιστεί την ερχόμενη Δευτέρα. Με το συγκεκριμένο ποσό θα λάβει το 51% των μετοχών του ΠΑΟΚ, γεγονός που θα τον κάνει αυτομάτα τον νέο πλέον ισχυρό άνδρα του συλλόγου.

Μετά το τέλος των διαπραγματεύσεων, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής, δήλωσε: «Εύχομαι η σημερινή μέρα να είναι ιστορική. Να ξεκινήσει καινούρια πορεία. Να έρθει ο κ. Σαββίδης και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Εμείς εδώ και χρόνια ψάχνουμε τον επενδυτή. Ευχόμαστε να είναι αυτός ο κ. Σαββίδης».

Εντός των προσεχών ωρών αναμένεται να υπάρξει κι επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα