Εποχή Σαββίδη με... δεκάρικο!

Εποχή Σαββίδη με... δεκάρικο!

Ιστορική είναι η σημερινή ημέρα για τον ΠΑΟΚ αφού έπεσαν οι υπογραφές με τον Σαββίδη, κάτι που σημαίνει ότι θα μπουν άμεσα στα ταμεία του συλλόγου σχεδόν 10εκ. ευρώ!

Εποχή Σαββίδη με... δεκάρικο!

Έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις ο «δικέφαλος του βορρά» ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον ομογενή επιχειρηματία, υπογράφοντας οι δύο πλευρές το μνημόνιο συνεργασίας. Στις συζητήσεις που υπήρξαν με τον Ερασιτέχνη βρέθηκε τελικά η «χρυσή τομή» και για τα επόμενα πέντε χρόνια ο ΑΣ ΠΑΟΚ θα λάβει συνολικά 3 εκ. ευρώ από την ΠΑΕ. Την φετινή σεζόν θα εισπράξει όπως συμφωνήθηκε 850.000 ευρώ, ενώ τις επόμενες τέσσερις από 550.000 ευρώ.

Παράλληλα ο Ιβάν Σαββίδης θα βάλει στα ταμεία των «ασπρόμαυρων» 9,9 εκ. ευρώ, με έμβασμα που πιθανότατα θα εμφανιστεί την ερχόμενη Δευτέρα. Με το συγκεκριμένο ποσό θα λάβει το 51% των μετοχών του ΠΑΟΚ, γεγονός που θα τον κάνει αυτομάτα τον νέο πλέον ισχυρό άνδρα του συλλόγου.

Μετά το τέλος των διαπραγματεύσεων, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής, δήλωσε: «Εύχομαι η σημερινή μέρα να είναι ιστορική. Να ξεκινήσει καινούρια πορεία. Να έρθει ο κ. Σαββίδης και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Εμείς εδώ και χρόνια ψάχνουμε τον επενδυτή. Ευχόμαστε να είναι αυτός ο κ. Σαββίδης».

Εντός των προσεχών ωρών αναμένεται να υπάρξει κι επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Best of internet