Στο «στόχαστρο» ο Μαρίνκοβιτς!

Στο «στόχαστρο» ο Μαρίνκοβιτς!

Απόστολος Παγώνης
Στο «στόχαστρο» ο Μαρίνκοβιτς!

bet365

Ο Νέναντ Μαρίνκοβιτς της Μπνέι Γεχούντα σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr μπήκε στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα έχουν συλλέξει περισσότερες πληροφορίες από Βελιγράδι και μετά το δεύτερο παιχνίδι αναμένεται να ξεκινήσουν επαφές.

Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να ανεβάσουν ρυθμούς σ’ ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας και κινηθούν άμεσα για τις θέσεις που πονάει η ομάδα. Εκτός από την θέση του τερματοφύλακα η απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού αποτελεί επιτακτική ανάγκη στην Τούμπα. Στο στόχαστρο του Δικεφάλου, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr μπήκε από την Πέμπτη 2 Αυγούστου ο ποδοσφαιριστής Νέναντ Μαρίνκοβιτς.

Ο 23χρονος επιθετικός της Μπνέι Γεχούντα που ήταν από τους λίγους που προσπάθησαν επιθετικά τσεκάρετε από τους υπεύθυνους των μεταγραφών του ΠΑΟΚ. Μάλιστα το dvd του αγώνα το έχουν δει ουκ ολίγες φορές, ενώ έχουν συλλέξει πληροφορίες από το Βελιγράδι για την πορεία του και τον χαρακτήρα του. Την προσεχή Πέμπτη θα έχουν την δυνατότητα να τον ξανά δουν στη δεύτερη αναμέτρηση της Τούμπας και στην συνέχεια να του καταθέσουν πρόταση για συνεργασία.

Ο Μαρίνκοβιτς δεν είναι εντελώς άγνωστος στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Καθώς για ένα 6μηνο αγωνίστηκε με την μορφή του δανεισμού στον ΟΦΗ το 2009-10. Το 2011 πήγε στην Μπνέι Γεχούντα και σε 45 συμμετοχές με τους πορτοκαλί ου Ισραήλ πέτυχε 7 γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα