Τα γύρισαν πίσω!

Τα γύρισαν πίσω!

Νίκος Αθανασίου
Τα γύρισαν πίσω!

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πήραν απάντηση... αδιαφορίας από τους μετόχους και επέστρεψαν τα χαρτιά του διακανονισμού ανυπόγραφα!

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ζήτησαν το αυτονόητο για να συζητήσουν την περίπτωση του διακανονισμού ενόψει του ελέγχου από την ΟΥΕΦΑ. Ζήτησαν να βρεθεί κάποιος από τους μετόχους στη Παιανία στη προπόνηση της Πέμπτης, ώστε να τους μιλήσει για την κατάσταση. Μάταια. Οι αμέτοχοι τους έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια, δεν πάτησε κανείς το πόδι του για να να πείσει τους παίκτες να ξαναβάλουν πλάτη και εκείνοι έκαναν πράξη την χθεσινή τους απόφαση.

Σε απόδοση 1.80 βρίσκουμε στην sportingbet τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη

Τα χαρτιά πήγαν στα αποδυτήρια από τον επιμελητή, Γρηγόρη Παπαβασιλείου, αλλά οι ποδοσφαιριστές ούτε καν τα κοίταξαν. Τα παρέδωσαν ανυπόγραφα και αρνήθηκαν οριστικά τον διακανονισμό. Πλέον, ακόμη και οι λιγοστές ελπίδες που υπήρχαν χάθηκαν. Εξάλλου δεν έφτανε μόνο ο διακανονισμός με τους ποδοσφαιριστές που παίζουν τώρα στον Παναθηναϊκό, καθώς υπήρχαν ανοιχτές περιπτώσεις με παίκτες που έχουν φύγει ή ομάδες που τους οφείλονται χρήματα και κανείς για να διαπραγματευτεί μαζί τους.

Η αγχόνη της ΟΥΕΦΑ είναι πανέτοιμη και ο Παναθηναϊκός πηγαίνει σαν πρόβατο σε σφαγή...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα