Τα είδαμε όλα!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Τα είδαμε όλα!

bet365

O Tάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του στο gazzetta για μια βροχερή βραδιά του Νοέμβρη όπου οι φίλοι του Παναθηναϊκού που ανηφόρισαν στο Ολυμπιακό στάδιο... τα είδαν όλα!

Είναι αυτό που λέμε « τα είδαμε όλα». Οντως τα είδαμε όλα στο ΟΑΚΑ σε ένα ματς που όποιος πήγε να το δει πήγε με βαριά καρδιά και τελικά είδε τόσα πράγματα μαζεμένα σε ένα ματς του Παναθηναϊκού που σπάνια θα ξανασυμβεί.

1)Τον Φορναρόλι να σπάει το ρόδι και να πετυχαίνει γκολ μετά από 19 μήνες και 19 ημέρες. Όπως και τότε έτσι και τώρα σκόραρε δύο φορές. Το πρώτο γκολ ήταν πολύ όμορφο, το δεύτερο είχε και δόση τύχης, λόγω του βαρύ αγωνιστικού χώρου.

2)Τον Σο να μπαίνει στο 63 , να παίζει αρχικά για 10 λεπτά μέχρι να διακοπεί προσωρινά το ματς και στη συνέχεια μέχρι το τέλος συνολικά 17 λεπτά. Σε αυτό το διάστημα πρόλαβε και έβαλε ένα γκολ με προβολή από εκτέλεση κόρνερ, παραλίγο να πετύχει με τον ίδιο τρόπο και άλλο γκολ, μοίραζε σωστά την μπάλα σε πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο και εσωσε και ένα γκολ για την ομάδα του με το πελώριο σώμα του μέσα στην περιοχή να μπαίνει μπροστά στην μπάλα.

3)Τον Μπαρμπαρούση να πραγματοποιεί την καλύτερή του εμφάνιση από την ημέρα, που ήρθε με πλαγιοκοπήσεις και να δείχνει ότι μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμος σαν εναλλακτική λύση. Από τα πόδια του έφυγε η μπάλα προς τον Σο στην φάση του τέταρτου γκολ

4)Τον Παναθηναϊκό να τελειώνει το ματς με έξι παίκτες, που προέρχονται από τις Ακαδημίες και με τον Φουρλάνο να αφήνει αυτή την φορά υποσχέσεις . Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο κυρίως στο πρώτο ημίχρονο βοήθησε πολύ δημιουργικά την ομάδα και έδειξε την καλή τεχνική του , αλλά και πάσα που έχει.

5)Τους ουρανούς να ανοίγουν από την αρχή του αγώνα με αποτέλεσμα στο 73 να διακοπεί το ματς για μισή ώρα, αφού είχαν σχηματιστεί λιμνούλες από την καταρρακτώδη βροχή. Τελικά το ματς ολοκληρώθηκε κανονικά.

Το τελικό 4-0 δεν λέει τίποτα διότι η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Προοδευτική ήταν φανερή. Φαίνεται , όμως, ότι ο Ρότσα σιγά-σιγά μπορεί να υπολογίζει σε όλο και περισσότερους παίκτες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.