H... εγγύηση για τον Μπουμσόνγκ!

H... εγγύηση για τον Μπουμσόνγκ!

Gazzetta team
H... εγγύηση για τον Μπουμσόνγκ!

bet365

Το καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στην πόρτα της... εξόδου, αλλά τελικά ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ παρέμεινε στον Παναθηναϊκό με στόχο να γίνει ένας από τους ηγέτες του!

Για την απόφασή του αυτή ο Γάλλος διεθνής κεντρικός αμυντικός μίλησε στο «e10sport.com»: «Αρχικά ήθελα να αποχωρήσω. Να επιστρέψω στη Γαλλία και τη Λιγκ 1 ακόμα και για μια ομάδα όπως η Παρί Σεν Ζερμέν.

Αυτοί βέβαια δεν με ήθελαν, δεν ήμουν προτεραιότητά τους. Προσπάθησα να βρω ομάδα που να βρίσκεται συνήθως μέσα στην πρώτη εξάδα, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι σύλλογοι ψάχνουν πλέον νεότερους ποδοσφαιριστές. Βρήκα πολλές κλειστές πόρτες, παρότι οι οικονομικές αξιώσεις μου ήταν πολύ λογικές.

Δεν ζητούσα πολλά χρήματα, ωστόσο οι περισσότεροι σύλλογοι ενδιαφέρονται μόνο στην προώθηση νέων παικτών ώστε αργότερα να καρπωθούν τα οφέλη από τις πωλήσεις τους. Καλό είναι αυτό, νομίζω όμως ότι χρειάζονται και έμπειροι παίκτες σε μια ομάδα.
Είχα προτάσεις και από άλλους συλλόγους, εκτός Γαλλίας. Η πιο ενδιαφέρουσα ήταν από τη Γουέστ Χαμ. Φτάσαμε πολύ κοντά σε συμφωνία, αλλά τελικά αποφάσισα να μείνω στον Παναθηναϊκό.

Παρά την κρίση, οι παράγοντες της ομάδας μου ζήτησαν να παραμείνω και το έκανα παρότι χρειάστηκε να μειώσω τις απολαβές μου κατά 25%, ποσοστό καθόλου αμελητέο. Στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα λόγω κρίσης, αλλά το όνομα Παναθηναϊκός αποτελεί εγγύηση για τα χρήματά μου. Αυτό μου είπαν οι άνθρωποι της ομάδας, αυτό έχω καταλάβει κι εγώ και γι αυτόν τον λόγο έμεινα στην Αθήνα»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα