Για αυτό είναι Καρα-κορυφαίος!

Για αυτό είναι Καρα-κορυφαίος!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Για αυτό είναι Καρα-κορυφαίος!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης βγάζει το καπέλο στον Γιώργο Καραγκούνη και γράφει για εκείνους που τον αποθεώνουν ενώ τόσα χρόνια τον «έθαβαν»!

Η μεταγραφή του Γιώργου Καραγκούνη στην Φούλαμ και η συμμετοχή του στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης στα 35 του είναι η μεγάλη δικαίωση για τον κορυφαίο Ελληνα ποδοσφαιριστή της τελευταίας 15ετίας. Κορυφαίο δεν το λέω μόνο διότι σε λίγο καιρό θα είναι και ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην Εθνική(τώρα είναι στις 120 μαζί με τον Ζαγοράκη). Κορυφαίο τον λέω, διότι δεν υπάρχει άλλος Ελληνας ποδοσφαιριστής που να έχει αγωνιστεί στα δύο από τα τρία κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Ιταλία, Αγγλία), στην ιστορικότερη ομάδα της Πορτογαλίας, την θρυλική Μπενφίκα.

Και φυσικά σε μία από τις κορυφαίες Ιταλικές ομάδες την Ιντερ. Και συνδυάζοντας αυτά με τις συμμετοχές στην Εθνική , την κατάκτηση του Euro και την μεταγραφή, στα 35 παρακαλώ, σε μία Αγγλική ομάδα της πρώτης 7αδας της Πρέμιερ Λίγκ, που εδρεύει στο Λονδίνο και ο πιο κακεντρεχής απέναντι στον «Καρα» παραδέχεται ότι είναι ο κορυφαίος. Και ο μοναδικός Ελληνας ποδοσφαιριστής που τα έχει πετύχει όλα αυτά στην καριέρα του.

Κολλημένος με την μπάλα από μικρός ο «Καρα» δεν μπορεί να φανταστεί την ζωή του χωρίς ποδόσφαιρο. Εφθασε πολύ κοντά στο να πει αντίο αυτό το καλοκαίρι και θα το έκανε(με πόνο ψυχής) αν δεν ερχόταν η πρόταση της Φούλαμ την κατάλληλη στιγμή. Η επιλογή του ήταν να μην παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό. Η στο εξωτερικό θα πήγαινε σε προηγμένο πρωτάθλημα, η τέλος.

Και τελικά πέτυχε αυτό που ήθελε. Τα σχόλια της Φούλαμ , του προπονητή της Μάρτιν Γιολ, τα σχόλια των Αγγλων δημοσιογράφων, δείχνουν ότι οι ξένοι εκτιμούν , έναν παίκτη, που στο Ελλαδιστάν, αντιμετωπίστηκε(και αντιμετωπίζεται) από κάποιους με ειρωνεία και χλεύη. Ευτυχώς από τους λίγους και όχι από τους πολλούς.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι και στην ομάδα στην οποία αναδείχθηκε και έδωσε τα πάντα για αυτήν βρέθηκαν κάποιοι όλα τα προηγούμενα χρόνια (και πριν το 2003 και μετά το 2007 που επέστρεψε), που τον είχαν βάλει στο στόχαστρο και προέτρεπαν ακόμα και προπονητές να τον πετάξουν έξω από την ομάδα. Φυσικά και δεν αναφέρομαι σε κόσμο. Αναφέρομαι σε γνωστούς ....Παναθηναϊκάρες που ζουν με την μιζέρια και τις τελευταίες ημέρες αποθεώνουν τον «Καρα» λόγω της μεταγραφής του στην Φούλαμ, πραγματοποιώντας μία εντυπωσιακή... τούμπα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.