Στη Λιβαδειά με Ατρόμητο

Στη Λιβαδειά με Ατρόμητο

Gazzetta team
Στη Λιβαδειά με Ατρόμητο

bet365

Ούτε Νέα Σμύρνη, ούτε Τρίπολη και... τελικά Λιβαδειά! Εκεί θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον Ατρόμητο για την 4η αγωνιστική της Super League στις 24 Σεπτεμβρίου λόγω της συναυλίας του Φοίβου.

Ούτε Νέα Σμύρνη, ούτε Τρίπολη, αλλά τελικά το γήπεδο της Λιβαδειάς θα φιλοξενήσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο για την 4η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι πράσινοι έψαχναν γήπεδο για να αντιμετωπίσουν τους Περιστεριώτες, καθώς στο ΟΑΚΑ έχει προγραμματιστεί συναυλία για τα 20 χρόνια του Φοίβου.

Η νίκη του Παναθηναϊκού στην έδρα του Πανθρακικού προσφέρεται σε απόδοση 1.666 στην sportingbet

Τελικά η λύση βρέθηκε στο γήπεδο του Λεβαδειακού, όπου ο Παναθηναϊκός είχε κάνει πρεμιέρα στη φετινή Super League. Πάντως, το τριφύλλι θα στείλει αίτημα στην διοργανώτρια αρχή για μετατεθεί ο αγώνας του συλλόγου της Βοιωτίας καθώς μια μέρα νωρίτερα ο Λεβαδειακός φιλοξενεί τον Πανιώνιο. Ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει ο αγώνας της ομάδας του Γιάννη Κομπότη να γίνει Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, αντί για Κυριακή (23/9).

Η οριστική απόφαση θα παρθεί από τη Super League, τόσο για την έδρα του αγώνα όσο και για την μετάθεση του αγώνα Λεβαδειακός - Πανιώνιος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα