«Προχωράμε για Λεωφόρο»

«Προχωράμε για Λεωφόρο»

Gazzetta team
«Προχωράμε για Λεωφόρο»

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει στο μυαλό του συνεχώς την επιστροφή στο γήπεδο της Λεωφόρου και τόνισε πως προχωράει για την υλοποίηση καθώς έχουν γίνει οι απαραίτητες μελέτες.

Ο επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» σε δηλώσεις του για το ενδεχόμενο επιστροφής του Παναθηναϊκού στο «Απόστολος Νικολαϊδης», τόνισε: «Προχωράμε, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Έχουν γίνει οι απαραίτητες μελέτες. Ελπίζω όλα να πάνε καλά», ήταν τα λεγόμενα του Γιάννη Αλαφούζου.

Οι πολιτικοί μηχανικοί που έλεγχαν το γήπεδο έκαναν ενθαρρυντικές εκτιμήσεις για την κατάσταση του γηπέδου και τα έργα που απαιτούνται ώστε να μπορέσει η Λεωφόρος να φιλοξενήσει αγώνα της Super League.

Σίγουρα χρειάζεται η αντικατάσταση του χλοοτάπητα και καθίσματα στη θύρα 7, ενώ μικροβελτιώσεις θέλουν τα αποδυτήρια, οι εσωτερικοί χώροι, η αίθουσα Τύπου και η αίθουσα των διαιτητών.

Οι μελέτες των μηχανικών αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει σύντομα ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στην ιστορική του έδρα. Μετά τις απαραίτητες εργασίες που θα γίνουν τότε το τριφύλλι θα πάρει την άδεια λειτουργίας και όλα θα είναι έτοιμα για τη μεγάλη επιστροφή!

Στόχος είναι οι πράσινοι να παίζουν από τον Ιανουάριο στη Λεωφόρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα