Φέρνει χρήμα ο... Δάρλας!

Φέρνει χρήμα ο... Δάρλας!

Φέρνει χρήμα ο... Δάρλας!

bet365

Ο Παναθηναϊκός δικαιώθηκε την Παρασκευή από την FIFA για την μεταγραφή του Φίλιππου Δάρλα στην Μπρέστ και η γαλλική ομάδα θα καταβάλλει στο Τριφύλλι 100.000 ευρώ.

Μπορεί να μην είναι μεγάλο το ποσό, αλλά σίγουρα οι 100.000 μπορούν να καλύψουν κάποια μικροέξοδα που τρέχουν στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θα εισπράξουν αυτά τα χρήματα από την Μπρεστ για την μεταγραφή του Δάρλα, καθώς ένας όρος στην μεταγραφή του παίκτη προέβλεπε σε περίπτωση που μεταπωληθεί ή μείνει ελεύθερος μέσα σε ένα χρόνο ο Παναθηναϊκός να πάρει 100.000 ευρώ.

Ο Δάρλας αφού πρώτα δόθηκε δανεικός στον Ατρόμητο, στη συνέχεια έμεινε ελεύθερος από την Μπρεστ με τους Γάλλους να μη δίνουν ποτέ αυτά τα χρήματα στον Παναθηναϊκό. Έτσι η υπόθεση πήγε στη FIFA και ήρθε η δικαίωση για την ελληνική ομάδα, η οποία περιμένει άλλες 620.000 ευρώ από την Κορίνθιανς για την μεταγραφή του Ροντρίγκο Σόουζα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα