«Κόπηκε» προσωρινά η Λεωφόρος!

«Κόπηκε» προσωρινά η Λεωφόρος!

Νίκος Αθανασίου
«Κόπηκε» προσωρινά η Λεωφόρος!

bet365

Ο βοηθός του Ζεσουάλδο Φερέιρα, Νούνο Αλμέιδα, πήγε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Λεωφόρο αλλά η ιστορική έδρα αποκλείστηκε για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο Παναθηναϊκός την... έψαξε για την επιστροφή του στην Λεωφόρο, σε πρώτη φάση για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, και το μεσημέρι της Παρασκευής ο βοηθός του Ζεσουάλδο Φερέιρα, Νούνο Αλμέιδα πήγε στην ιστορική έδρα του «τριφυλλιού» και επιθεώρησε τον αγωνιστικό χώρο, χωρίς, όμως, να μείνει ικανοποιημένος από αυτά που είδε.

Ο χλοοτάπητας δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, έχει κάποια «μπαλώματα» ενώ το χόρτο είναι ακούρευτο. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός έχει αγωνιστεί σε ανάλογα τερέν στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά υπάρχει και το θέμα με την ασφάλεια του γηπέδου, κυρίως με το ένα πέταλο(6-7) και την Θύρα 12.

Η απόφαση, λοιπόν, που πάρθηκε είναι αρνητική για την άμεση επιστροφή και πλέον οι «πράσινοι» ψάχνουν γήπεδο για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, καθώς το ΟΑΚΑ είναι ξανά μη διαθέσιμο εξαιτίας της συναυλίας του Φοίβου!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα