Χωρίς Φερέιρα, αλλά με Σο!

Χωρίς Φερέιρα, αλλά με Σο!

Γιώργος Βροντάκης
Χωρίς Φερέιρα, αλλά με Σο!

bet365

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα απουσίαζε από την Παιανία για προσωπικούς λόγους με τον Πάπε Σο να συμμετέχει για δεύτερη σερί μέρα σε μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν μπορούσε να δώσει το παρών στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας για προσωπικούς λόγους και η προπόνηση έγινε υπό την επίβλεψη των βοηθών του Φερέιρα.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος από τον Παναθηναϊκό πληρώνει 6.20 στην betfair

Τα καλά νέα από το πράσινο στρατόπεδο είναι πως ο Πάπε Σο αρχικά προπονήθηκε ατομικά και στη συνέχεια συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος δείχνοντας πως σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο τριφύλλι,

Στη σημερινή προπόνηση , οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με παιχνίδι 5v5 σε μικρό χώρο.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Μπουμσόνγκ, Τοτσέ και Φορναρόλι, ενώ οι Καπίνο και Ταμπάκης υποβλήθηκαν σε θεραπεία, ενώ συμμετείχε στο πρόγραμμα και ο τερματοφύλακας της ομάδας U-20 Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα