Δυσφορία από Πατέρα!

Δυσφορία από Πατέρα!

Νίκος Αθανασίου
Δυσφορία από Πατέρα!

bet365

Άνθρωποι από το περιβάλλον του Νικόλα Πατέρα εξέφραζαν την δυσφορία του πρώην προέδρου για δημοσιεύματα αναφορικά με την μισθοδοσία στελεχών και έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους.

Οι πολυμετοχικές... πληγές δεν έχουν κλείσει στον Παναθηναϊκό και πάντα υπάρχουν κάποιοι που θα συνεχίζουν να ρίχνουν νερό στον μύλο της διχόνοιας. Αφορμή αυτή την φορά ήταν τα δημοσιεύματα για τη μισθοδοσία στελεχών επί προεδρίας του Νικόλα Πατέρα που προέκυψαν από το ενημερωτικό δελτίο, τα οποία έκαναν έξαλλο τον πρόεδρο του νταμπλ.

Από το περιβάλλον του Πατέρα εκφραζόταν έντονη δυσφορία αλλά και απορία και λεγόταν πως «πλην του Στέφανου Ησαΐα κανέναν άλλον δεν πρότεινε, ούτε έφερε στον Παναθηναϊκό. Όλοι οι αναφερόμενοι είχαν προσληφθεί ως στελέχη της ΠΑΕ και υπάγονται στις επιλογές του τότε μεγαλομετόχου της».

Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε πως το τεράστιο ποσό που αναφέρεται ως η αμοιβή του Κώστα Αντωνίου δεν είναι για το τρίμηνο της επιστροφής του(9/10-12/10) αλλά τα χρήματα που πήρε ως αποζημίωση και το μπόνους για την κατάκτηση του νταμπλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα