«Σας υπολογίζω όλους»

«Σας υπολογίζω όλους»

Gazzetta team
«Σας υπολογίζω όλους»

bet365

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έστειλε μήνυμα εγρήγορσης στους ποδοσφαιριστές του, καθώς θέλει όσοι έχουν μείνει στην Παιανία να ανεβάσουν στροφές και να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους από τη στιγμή που κανείς δεν περισσεύει όπως τόνισε ο Πορτογάλος.

Μία 11αδα παικτών απουσιάζει από την Παιανία λόγω των Εθνικών ομάδων, ωστόσο όσοι έχουν μείνει στη βάση δεν θα πρέπει να χαλαρώσουν! Αυτό τους επισήμανε και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην ομιλία του: «Μπορεί να έχουμε μείνει λίγοι, αλλά είναι ευκαιρία να δουλέψουμε και να δείξετε όλοι το καλύτερό πρόσωπό σας στις προπονήσεις. Μόνο έτσι θα βελτιωθούμε και θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στα παιχνίδια που ακολουθούν», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Θα σας πω για ακόμη μία φορά οτι σας υπολογίζω όλους. Κανείς δεν περισσεύει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα