Ο... κίτρινος Παναθηναϊκός!

Γιώργος Βροντάκης
Ο... κίτρινος Παναθηναϊκός!

bet365

Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για την διαιτησία και όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr, οι πράσινοι μετρούν 9 κίτρινες και μια κόκκινη κάρτα, όταν ο Ολυμπιακός έχει μόλις μια κίτρινη.

Η καλή μέρα λένε πως φαίνεται από το πρωί και στον Παναθηναϊκό ήδη ξεκίνησαν τις ανακοινώσεις για την διαιτησία από την πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό. Οι πράσινοι έχουν πάρα πολλά παράπονα από τους ρέφερι των δύο πρώτων αγωνιστικών της Super League, όχι μόνο στα δικά τους παιχνίδια, αλλά και στην αντιμετώπιση των διαιτητών σε ματς του Ολυμπιακού.

Κάνε εγγραφή στη unibet και πάρε μπόνους 100%

Το τριφύλλι διαμαρτύρεται για τον διαιτητή της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό, Γιώργο Κομίνη που έβγαζε συνεχώς κίτρινες κάρτες στους παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα, αλλά και από τον Δασκαλόπουλο, ο οποίος σε ελάχιστα δευτερόλεπτα απέβαλλε τον Κώστα Κατσουράνη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να κινδυνεύει με τιμωρία έξι αγωνιστικών.

Άλλο Παναθηναϊκός, άλλο Ολυμπιακός

Από την άλλη, έντονα είναι τα παράπονα και για το διαιτητικό τρίο που βρίσκεται στο δρόμο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» στην πρεμιέρα νίκησαν στη Βέροια με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για ένα κανονικό γκολ που σημείωσαν στο 0-0, ενώ χθες έγινε έξαλλος ο Γιώργος Παράσχος μετά το 4-0 στο «Καραϊσκάκης» επί του Λεβαδειακού.

Αλλωστε για αυτό θα γίνει σύσκεψη σήμερα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Γιάννη Αλαφούζο να αποφασίζει τις κινήσεις όσον αφορά τις καταγγελίες για το παρασκήνιο.

Διαφορετική αντιμετώπιση

Τα στατιστικά μπορεί να μην λένε πάντα την αλήθεια, αλλά στον Παναθηναϊκό βλέπουν ότι έχουν πολύ διαφορετική αντιμετώπιση από την διαιτησία σε σχέση με τον Ολυμπιακό και αυτό αποδεικνύουν οι κάρτες που έχουν αντικρίσει οι δύο «αιώνιοι».

Εννιά κίτρινες και μια κόκκινη

Οι πράσινοι μόλις σε δύο ματς έχουν δει την κίτρινη κάρτα εννιά φορές, ενώ την κόκκινη μια. Αξιοσημείωτο είναι πως σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις ο Παναθηναϊκός δεν είχε κάποιο παιχνίδι με χαρακτήρα ντέρμπι, αλλά έπαιξε με το Λεβαδειακό στη Βοιωτία και με τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ.

Το τριφύλλι δέχτηκε τέσσερις κίτρινες κάρτες (Χριστοδουλόπουλος, Μαρίνος, Πετρόπουλος και Σεϊταρίδης) στη Λειβαδιά και άλλες πέντε (Φορναρόλι, Βιτόλο, Σεϊταρίδης και δύο ο Κατσουράνης) κόντρα στους Ηπειρώτες στην Αθήνα.

Μία κίτρινη ο Ολυμπιακός

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός σε δύο αγώνες έχει δει μόλις έναν παίκτη του να κιτρινίζετε και αυτός ήταν ο Σιόβας στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό επειδή τράβηξε αντίπαλο από την φανέλα. Αν μη τι άλλο, στον Παναθηναϊκό δεν μπορούν να καταλάβουν πως οι δικοί τους παίκτες παίρνουν κίτρινη κάρτα για πλάκα και στους Πειραιώτες δεν βγαίνουν από τους διαιτητές.

Τις μισές κάρτες στην Ευρώπη σε διπλάσια ματς

Τα στατιστικά του Παναθηναϊκού έχουν εξίσου ενδιαφέρον και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα κόντρα στη Μάδεργουελ στη Σκωτία αντίκρισε μία κίτρινη (74΄ Ζέκα) και καμία στην Αθήνα. Στα πλέι οφ με τη Μάλαγα ο Παναθηναϊκός στην Ισπανία δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες (18' Ζέκα, 72' Βύντρα) και άλλες τρεις στο ΟΑΚΑ (10΄Κατσουράνης, 63' Βιτόλο, 80' Μαρίνος).

Δηλαδή σε τέσσερα ματς στην Ευρώπη, έχει αντικρίσει τις μισές κίτρινες κάρτες από ότι σε δύο παιχνίδια στην Ελλάδα και αναφερόμαστε σε αγώνες που ήταν κομβικής σημασίας και έπεφταν κορμιά για να πάρει ο Παναθηναϊκός την πολυπόθητη πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους.

Πρώτος στην κίτρινη λίστα ο Αρης

Η μοναδική ομάδα που έχει περισσότερες κίτρινες από τον Παναθηναϊκό, είναι ο Αρης καθώς έχει αντικρίσει δέκα και οι περισσότερες ήταν στο επεισοδιακό παιχνίδι της πρεμιέρας της Super League με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, όπου είχαν αποβληθεί δύο παίκτες των κυανέρυθρων».

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΟΜΑΔΑ

ΚΙΤΡ.

ΚΟΚ.

ΑΡΗΣ

10

0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

9

1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

8

2

SKODA ΞΑΝΘΗ

8

0

AEK

7

1

ΟΦΗ

7

0

ΒΕΡΟΙΑ

5

0

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

5

0

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

5

0

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

5

0

ΚΕΡΚΥΡΑ

4

0

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

3

0

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

2

0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

2

0

ΠΑΟΚ

1

0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

1

0

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα