Φορναρόλι: «Ξέρω πού ήρθα»
Αναλυτικά, ο φορ των «πρασίνων» μίλησε στη Real Sports:
Για την επιλογή του να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό: «Ήρθα για να πάρω το πρωτάθλημα. Αν δεν το πίστευα δεν θα ερχόμουν. Η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι βαριά, έχει μεγάλη ιστορία και η ομάδα είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί.
Ξέρω πού ήρθα, γνωρίζω που βρίσκομαι και αυτό που θα κάνω με τους συμπαίκτες μου είναι να παλέψουμε μέχρι τέλους για το ελληνικό πρωτάθλημα. Χρειάζεται ασφαλώς μεγάλη προσπάθεια για να είναι ανταγωνιστική η ομάδα και να δουλεύουμε κάθε ημέρα σκληρά για να βελτιωνόμαστε. Αν τα κάνουμε όλα αυτά, θα πάμε καλά και δεν θα έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πιστεύω στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας.
Ο Παναθηναϊκός έχει σπουδαίους και καλούς ποδοσφαιριστές. Έψαχνα μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό, που να πιστεύει σε μένα, να με πιστεύουν ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου. Είμαι βέβαιος ότι θα τους δικαιώσω και ειδικά τον προπονητή μου ο οποίος με εμπιστεύτηκε».
Για τον ίδιο: «Για μένα το πιο σημαντικό είναι να κερδίσει η ομάδα το πρωτάθλημα και σε δεύτερη μοίρα έρχεται η προσωπική μου επιτυχία. Στο τέλος θα δούμε πόσα γκολ θα πετύχω».
Για το ματς με την Μάλαγα στην Αθήνα: «Το παιχνίδι με την Μάλαγα στην Αθήνα πρέπει να μας γίνει μάθημα. Χάσαμε την πρόκριση γιατί πληρώσαμε τα λάθη μας. Κυνηγήσαμε τις φάσεις, αλλά δεν μας βγήκαν. Κρατήσαμε πολύ την μπάλα, αλλά δεν ήμασταν καλοί στην τελική προσπάθεια. Η συνέχεια θα είναι καλύτερη, αρκεί να δουλέψουμε σκληρά και να διορθώνουμε τα λάθη μας».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
