Καπίνος... 2016!

Καπίνος... 2016!

Νίκος Αθανασίου
Καπίνος... 2016!

bet365

Τα γάντια του Παναθηναϊκού θα φορά μέχρι το 2016 ο Στέφανος Καπίνος που επέκτεινε το συμβόλαιο του με τους «πράσινους». «Να γίνομαι συνέχεια καλύτερος».

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός το απόγευμα του Σαββάτου ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Στέφανο Καπίνο για την επέκταση του συμβολαίου(το προηγούμενο έληγε το 2014) του μέχρι τον Ιούνιο του 2016. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο 18χρονος διεθνής τερματοφύλακας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Είμαι από 12 χρονών στην Παιανία και αισθάνομαι τον Παναθηναϊκό οικογένειά μου. Η πρόταση ανανέωσης μου έδειξε ότι η ομάδα με εμπιστεύεται και θέλω να ανταποδώσω αυτήν την εμπιστοσύνη με σκληρή δουλειά. Στόχος μου είναι να γίνομαι συνέχεια καλύτερος και να καθιερωθώ στην ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα