Χωρίς «Μπουμ» η αποστολή

Χωρίς «Μπουμ» η αποστολή

Χωρίς «Μπουμ» η αποστολή

bet365

Την αποστολή για το παιχνίδι με την Μάλαγα ανακοίνωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, με τον Μπουμσόνγκ να «κόβεται» αφού και σήμερα έκανε θεραπεία και παραμένει ανέτοιμος.

Την τελευταία προπόνηση, πριν από το κομβικής σημασίας παιχνίδι με την Μάλαγα, πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα η ομάδα του Παναθηναϊκού.

Το πρόγραμμα στην Παιανία ξεκίνησε με ζέσταμα, ενώ ακολούθησαν ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» ταχύτητες και δίτερμα. Σε αυτό δεν συμμετείχαν οι Σο, Χουχούμης και Ιωαννίδης, καθώς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Απών ήταν για ακόμα μία ημέρα και ο Μπουμσόνγκ, καθώς ο Γάλλος σταρ του Τριφυλλιού δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του και έκανε θεραπεία, όπως και ο Ταμπάκης που έχει ένα τράβηγμα στους προσαγωγούς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Μάλαγα για τα πλέι οφ του Τσ. Λιγκ. Εκτός της 18μελούς αποστολής έμειναν οι: Σο, Ταμπάκης, Κοτσόλης, Λαγός, Μπουμσόνγκ, Φουρλάνος, Χουχούμης, Δώνης, Κουσίδης, Μπαρμπαρούσης, Μαρινάκης, Κουίνσι και Ιωαννίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα