Να τους κλάψω ή να μην τους κλάψω;

Να τους κλάψω ή να μην τους κλάψω;

bet365

Ο Θανάσης Λιοντζόπουλος δεν ψάχνει... φαντάσματα, αλλά αναπολεί τον Σισέ και τον Λέτο, αφού οι Τοτσέ, Φορναρόλι και οι υπόλοιποι δεν σκόραραν σε τετ-α-τετ. Ο κατήφορος του πρώτου ημιχρόνου έγινε πλέον ανήφορος για το ΟΑΚΑ, αλλά πριν από τα 40, υπάρχουν τα... 6ήμερα!

Αυτό το κείμενο θα μπορούσε να είναι επικήδειος του κακού Παναθηναϊκού, που αντιμετώπισε στο πρώτο ημίχρονο (και μέχρι το 60΄) την Μάλαγα, σαν την Μάδεργουελ, προφανώς επηρεάσμένος από το πρώτο γράμμα «Μ», γιατί μόνο σε αυτό έμοιαζε η ισπανική ομάδα με τους Σκωτσέζους.

Μόνο που σε αυτή την περίπτωση, ο επικήδειος θα είναι για τον αγώνα του Ροσαλέδα, αφήνοντας περιθώριο ανάστασης (!) στα 6ήμερα προκειμένου να έχουμε και μία δεύτερη εικόνα από τον Ευρωπαίο Παναθηναϊκό, που μόνο στα χαρτιά έδειξε ότι είναι έμπειρος. ¨Ότι έπαιξε στην Ευρώπη για 46η φορά με την Μάλαγα μόλις 2…

Το πρώτο πράγμα που ίσως ήρθε στο μυαλό των Παναθηναϊκών, ίσως και άλλων φίλων του ποδοσφαίρου είναι ότι αν ο Τζιμπρίλ Σισέ βρισκόταν στη θέση του Φορναρόλι ή του Τοτσέ, θα το «κόλλαγε». Είναι όμως σαν να κυνηγάς φαντάσματα, ωστόσο επιβεβαιώνεται εν μέρει, γιατί υπάρχουν και εξαιρέσεις, ότι «με φυστίκια αγοράζεις μαιμούδες».

Η φράση «βάλτο αγόρι μου» που είναι σήμα κατατεθέν στο μπάσκετ, μετατράπηκε σε «δεν το βαλεεεε, δεν το βαλεεε». Και ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να το πληρώσει σε χρυσάφι. Και να λεγες δεν το βαλε ένας! Δεν το έβαλε ούτε ο Φορναρόλι, ούτε ο Μαυρίας, ούτε ο Τοτσέ, ούτε ο Βελάσκες.

Να περιμένουν τώρα οι φίλοι του Παναθηναϊκού ότι θα το βάλει ο ταχύτατος Κουίνσι που τρέχει να προλάβει το δεύτερο ματς στο ΟΑΚΑ; Δεν έχει ούτε αυτός το εύκολο γκολ, όπως για παράδειγμα ο Σεμπάστιαν Λέτο της περσινής σεζόν. Ίσως να πρέπει να πάρει μεγαλύτερο εκτελεστικό βάρος πάνω του ο Σισόκο, όμως θα πρέπει κάποιοι άλλοι να κάνουν τις δουλειές που κάνει στο γήπεδο ο Ιβοριανός.

Ο Τοτσέ φάνηκε ότι είναι σε κακή κατάσταση και αντί να είναι «Χώσε» στο Ροσαλέδα, δυστυχώς δεν πέταξε από πάνω του το γεγονός ότι θυμίζει επιθετικό β΄ κατηγορίας ή αναπληρωματικό στην καλύτερη. Είναι μέσα στις φάσεις και στη μεγάλη κλασική ευκαιρία που χάνει και στη στημένη με τον Βελάσκες, όμως αν θέλει να ανέβει ένα σκαλοπάτι, θα πρέπει τέτοια κρίσιμα γκολ να τα ολοκληρώνει. Ο καλός Τοτσέ ήταν αυτός που είδαμε πέρυσι στα πλέι-οφ. Αλλά εδώ το επίπεδο είναι πολύ ψηλότερο.

Ο… κατήφορος του πρώτου ημιχρόνου στην πόλη της Ανδαλουσίας με το βαρύ 2-0 έγινε πλέον… ανήφορος ενόψει του αγώνα στο ΟΑΚΑ στις 28 του μηνός.

Κι αν πει κάποιος, «η άμυνα της Μάλαγα είναι ευάλωτη», θα πρέπει να αντιπαραθέσει κάποιος άλλος, ότι: πρώτον πρέπει να βρεθούν κάποιοι ή κάποιος να σκοράρει δύο φορές και να διατηρηθεί το 0 πίσω! Αυτό κι αν είναι σταυρόλεξο για τον ΠΑΟ! Όπως φάνηκε και στο φιλικό 3-3 της Μάλαγα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης οι Ισπανοί έχουν τρύπες στην άμυνα, όμως εύκολα σκόραραν όταν χρειάστηκε στην ανέτοιμη βέβαια άμυνα των ερυθρόλευκων.

Και με τον ΠΑΟ όμως στην Ισπανία έκαναν ευκαιρίες με το τσουβάλι, αφού βρήκαν ένα αποδιοργανωμένο κέντρο και όλο το βάρος έπεσε στην άμυνα που έκανε λάθη. Στο πρώτο ημίχρονο νόμιζες ότι έπαιζαν... προπονητικό διπλό που η εντολή του προπονητή ήταν, αυτοί με τις φανέλες γαλάζιο και λευκό να κάνουν επίθεση και οι πράσινοι να αμύνονται!

Η δύναμη του κόσμου του Παναθηναϊκού μπορεί να λυγίσει την Μάλαγα, όμως θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές και ο Φερέιρα να γράψουν άριστα (πλέον) στις δύσκολες εξετάσεις που έχουν μπροστά τους για να επιβεβαιωθεί και ο Αλαφούζος που ειπε «δεν είναι άτρωτη η Μάλαγα». Άτρωτη δεν είναι, αλλά στο πρώτο παιχνίδι ήταν…τρωτός ο Παναθηναϊκός, που ψάχνει τα τελευταία χρόνια να βρεί τη χαμένη του ευρωπαϊκή ταυτότητα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα