Απορούσαν στον Παναθηναϊκό

Απορούσαν στον Παναθηναϊκό

Απορούσαν στον Παναθηναϊκό

bet365

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν οι «πράσινοι» πως δεν πήραν πιστοποιητικό από την στιγμή που υπάρχει εγγυητική τραπέζης που καλύπτει με το συγκεκριμένο ποσό.

Η είδηση πως ο Παναθηναϊκός δεν παίρνει τελικά πιστοποιητικό επειδή δεν είχε εγγυητική επιστολή, σίγουρα δεν ακούστηκε καλά στα αυτιά των ανθρώπων του «τριφυλλιού». Οι λόγοι ήταν δύο. Αρχικά υπάρχει εγγυητική τραπέζης με το απαιτούμενο ποσό, ενώ στους «πράσινους» απορούσαν που είχαν μπει στο ίδιο τσουβάλι με άλλες ομάδες που αντιμετωπίζουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα.

Φυσικά και δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία και στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως σίγουρα την Παρασκευή θα πάρουν κανονικά το πιστοποιητικό, κάτι που ωστόσο θα έπρεπε να γίνει από σήμερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα