Μέλος κι ο Φρέιτας!

Μέλος κι ο Φρέιτας!

Νίκος Αθανασίου
Μέλος κι ο Φρέιτας!

bet365

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και νυν της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Κάρλος Φρέιτας, ζήτησε και θα γίνει μέλος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας»!

Μπορεί να έφυγε από τον Παναθηναϊκό πριν καν συμπληρώσει χρόνο στην Παιανία λόγω του διοικητικού μπαχάλου που επικρατούσε την σεζόν 2010-2011, ωστόσο, ενδιαφέρεται για το «τριφύλλι» και μάλιστα είναι έτοιμος να δείξει την αγάπη του για τον σύλλογο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» και νυν της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Κάρλος Φρέιτας ήρθε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα και του εξέφρασε την επιθυμία να γίνει μέλος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», βοηθώντας και αυτός συμβολικά αλλά και οικονομικά στη νέα σελίδα που άνοιξε στα διοικητικά του «τριφυλλιού».

Μάλιστα μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να γίνουν και τα τυπικά, για να γίνει μέλος του Παναθηναϊκού και ο Πορτογάλος, ακολουθώντας τον δρόμο που άνοιξε στις αρχές του καλοκαιριού ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα