Με ανοιχτά χαρτιά

Με ανοιχτά χαρτιά

Νίκος Αθανασίου
Με ανοιχτά χαρτιά

bet365

Πρόβαρε ενδεκάδα το πρωί στην Παιανία ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Κατσουράνης στο πλευρό του Βιτόλο, βασικός ο Μαυρίας, στη κορυφή ο Χοσέ Τοτσέ. Καλύτερα ο Λάζαρος, αύριο κρίνεται η συμμετοχή του.

Το πρώτο παιχνίδι με την Μάλαγα είναι προ των πυλών για τον Παναθηναϊκό και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα φανέρωσε τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα παραταχθεί το βράδυ της Τετάρτης στο «Ροσαλέδα» στο σημερινό διπλό. Ο Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια, αριστερά ο Σπυρόπουλος, δεξιά ο Βύντρα και ο Βελάσκες με τον Μπουμσόνγκ στο κέντρο της άμυνας.

Βιτόλο και Κατσουράνης τα αμυντικά χαφ, δεξί «φτερό» ο Ζέκα, αριστερά ο Μαυρίας, ο Σισοκό σε ελεύθερο ρόλο και στην κορυφή του 4-2-3-1 ο Τοτσέ. Αν παίζεται μία θέση, αυτή είναι για την κορυφή της επίθεσης. Την Παρασκευή ο Φερέιρα είχε δοκιμάσει τον Πετρόπουλο αλλά φαίνεται πως προβάδισμα έχει ο Ισπανός.

Το διπλό έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Αύριο κρίνεται του Λάζαρου

Από κει και πέρα, και όσον αφορά τον Λάζαρο, το πρήξιμο στο πόδι του διεθνή άσου αρχίζει να υποχωρεί και ο ίδιος δεν θέλει ούτε να σκέφτεται ότι μπορεί να χάσει αυτό το παιχνίδι.

Πάει καλύτερα αλλά όλα θα κριθούν την Κυριακή. Η κατάσταση του θα εκτιμηθεί εκ νέου από το ιατρικό επιτελείο και αν ανάψει το... πράσινο φως τότε θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για την Ισπανία. Πάντως, για την πρεμιέρα απέναντι στον Λεβαδειακό αναμένεται να είναι πανέτοιμος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα