Άλλος Κουίνσι...

Άλλος Κουίνσι...

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Άλλος Κουίνσι...

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Κουίνσι, εξηγεί τους λόγους που θεωρεί ότι φέτος ο Γκανέζος θα είναι καλύτερος από ότι πέρυσι και στέκεται στη συνύπαρξή του στην 11άδα με τον Σισοκό.


Η απόκτηση του Κουίνσι ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό και ο παίκτης έκανε και την πρώτη του προπόνηση και μίλησε και με τον Φερέιρα. Από αυτά, που μαθαίνω πιστεύω ότι φέτος θα δούμε άλλον Κουίνσι. Πολύ καλύτερο από τον περσινό. Ναι μεν ήταν παιχνίδια που έκανε πέρυσι την διαφορά, αλλά υπήρχαν και σημαντικά παιχνίδια, που είτε βρισκόταν σε κακή κατάσταση, είτε δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού. Φέτος υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που με κάνουν να πιστεύω, ότι ο Κουίνσι θα κάνει την διαφορά σε περισσότερα παιχνίδια και θα είναι πιο σταθερός σε απόδοση από πέρυσι.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ: Ενας βασικός λόγος είναι, ότι πλέον ο Κουίνσι θα ανήκει για τα επόμενα τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό και δεν θα είναι δανεικός, όπως ήταν την περασμένη περίοδο. Είναι η ομάδα που φαίνεται να στεριώνει και αισθάνεται ότι τον θέλουν πολύ με πρώτον από όλους τον Φερέιρα , που και φέτος επέμεινε στο να βρεθεί λύση και να αποκτηθεί.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ: Θα παίξει για δεύτερη χρονιά στον Παναθηναϊκό έχοντας προσαρμοστεί πλήρως . Πέρυσι ήξερε μόνο τον Φερέιρα, φέτος είναι πλέον «παλιός» ξέρει το παιχνίδι της ομάδας, τους συμπαίκτες του και γνωρίζει πολύ καλά και τις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος και τους αντιπάλους.

Και απ’ότι μαθαίνω από φυσική κατάσταση είναι σε σχετικά καλό επίπεδο και ίσως στη ρεβάνς με την Μάλαγα να τον δούμε έστω και για λίγο. Πάντως με την ταυτόχρονη παρουσία Κουίνσι, Σισοκό στην 11αδα ο Παναθηναϊκός γίνεται πολύ πιο γρήγορος και πιο ποιοτικός από πέρυσι. Δεν νομίζω ότι αυτούς τους δύο στην καλή τους μέρα μπορεί να τους σταματήσει κάποια άμυνα στην Ελλάδα. Και έχουν διαφορετικά στοιχεία σαν παίκτες, για αυτό και νομίζω ότι θα ταιριάξουν.

Μόνο κοινό και των δύο η ταχύτητα, προς όφελος του Παναθηναϊκού. Πάντως για να κλείσω να πω, ότι από τον Κουίνσι περιμένω να δω περισσότερα πράγματα στο γήπεδο και πιστεύω ότι θα τα δω διότι βλέπω ότι γουστάρει κιόλας, που έμεινε τελικά στον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.