Γιατί τα 15... έγιναν 6!

Γιατί τα 15... έγιναν 6!

Νίκος Αθανασίου
Γιατί τα 15... έγιναν 6!

bet365

Το gazzetta.gr αναλύει τους λόγους που ο Παναθηναϊκός πάει σε αύξηση 6 και όχι 15 εκ. Κανένα εμπόδιο σε υποψήφιο επενδυτή, συνεχόμενες αυξήσεις και «φρένο» στους... επικίνδυνους!

Αρκετός «θόρυβος» προκλήθηκε με την απόφαση της Γ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να προχωρήσει σε αύξηση 6 και όχι 15 εκατομμυρίων ευρώ, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί. Αυτή η κίνηση, όμως, μόνο τυχαία δεν είναι. Οι εξηγήσεις είναι απλές ενώ σε καμία περίπτωση δεν εμποδίζει κάποιον υποψήφιο επενδυτή να βοηθήσει σε αυτή την δύσκολη στιγμή το «τριφύλλι».

Άλλαξαν οι εποχές

Η κατάσταση που βρισκόταν μέχρι και πριν τέσσερις μήνες ο σύλλογος, ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Τότε έβρισκαν... καταφύγιο ο κάθε τυχάρπαστος και μπορούσε να «παίξει» με το όνομα του Παναθηναϊκού. Το παράδειγμα του Βλάση Τσάκα είναι γνωστό. Όπως γνωστά είναι και τα όσα τράβηξε ο κόσμος από τις ψεύτικες υποσχέσεις του κατά δήλωση μάνατζερ από την Καβάλα.

Πλέον, το κλαμπ έχει περάσει στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία», υπάρχει συγκεκριμένη δομή στον σύλλογο. Συγκεκριμένα έσοδα, συγκεκριμένα έξοδα και ένα συγκεκριμένο πλάνο το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη. Όπως δήλωσε και ο Γιάννης Αλαφούζος «δεν είμαστε πια ξέφραγο αμπέλι»!Εξάλλου είναι δεδομένο πως θα ακολουθήσουν συνεχόμενες αυξήσεις. Με το που θα τελειώνει η μία, θα ξεκινά καινούρια.

«Φρένο» στους... επικίνδυνους

Οι καιροί είναι πονηροί, τα όσα έχουν γίνει στον Παναθηναϊκό με Πρίγκιπες, Πριγκίπισες και λοιπούς... περίεργους αποτελούν παθήματα που έγιναν μαθήματα και για αυτό η αύξηση δεν είναι «μεγάλη» στα 1 5 εκατομμύρια. Με αυτό τον τρόπο οι άνθρωποι του συλλόγου διασφαλίζουν την διαφάνεια και «απαγορεύουν» σε οποιοδήποτε θέλει να κάνει κακό, να μπει μέσα σε μία νύχτα στο «τριφύλλι» και να προκαλέσει προβλήματα.

Όποιος ενδιαφέρεται να επενδύσει στο «τριφύλλι»... ξέρει τον δρόμο. Αυτός δεν είναι άλλος από το να απευθυνθεί στην υπάρχουσα διοίκηση με σοβαρότητα. Κανείς δεν «κλείνει» την πόρτα σε ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν. Αρκεί να θέλουν και όχι απλά να δημιουργούν εντυπώσεις...

Απόφαση του κόσμου

Παράλληλα, αξίζει να τονίσουμε πως καμία απόφαση για το μέλλον του συλλόγου δεν μπορεί να παρθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο. Το καταστατικό της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» δεν αφήνει περιθώρια σε αυτό, ξεκαθαρίζοντας πως θα πρέπει αν υπάρχει πρόταση να τεθεί σε ψηφοφορία και να αποφασίσουν τα μέλη για την απάντηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα