Και πάλι «πράσινη» η Λιβαδειά
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να αγωνίζεται εκτός έδρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά το γήπεδο της Λιβαδειάς θα θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» ζήτησαν από τους Βοιωτούς εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων τους. Αρχικά υπήρξαν αντιρρήσεις από την αστυνομία, ειδικά μετά τα περσινά επεισόδια, ωστόσο στο «τριφύλλι» πίεσαν προκειμένου να έχουν την συμπαράσταση του κόσμου τους και τελικά κατάφεραν να πάρουν 3.100 εισιτήρια.
Όσον αφορά την τιμή τους, ο Λεβαδειακός με ανακοίνωσή του πριν λίγες μέρες είχε γνωστοποιήσει πως στα ματς με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ η κατώτερη τιμή θα είναι 30 ευρώ, όμως ακόμα δεν έχει οριστεί το πόσο θα στοιχίζουν στο ματς της πρεμιέρας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
