Νοκ άουτ ο Λάζαρος

Νοκ άουτ ο Λάζαρος

Νίκος Αθανασίου
Νοκ άουτ ο Λάζαρος

bet365

Η τύχη γύρισε για μια ακόμα φορά την πλάτη στον Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκεύης και χάνει την Μάλαγα. Στην Παιανία ο Αλαφούζος.

Ο Λάζαρος υπέστη ένα διάστρεμμα στο πόδι που είχε κάνει την επέμβαση την προηγούμενη χρονιά και μένει εκτός πέντε ημέρες. Χάνει το ματς στο Ροσαλέδα και τρέχει για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Είναι πλέον πολύ πιθανό να δούμε τον Φορναρόλι στην 11άδα. Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Αλαφούζος «ανηφορισε» στην Παιανία, όπου παρακολούθησε την προπόνηση και μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και έπειτα επιδόθηκαν σε παιχνίδι σε μικρές εστίες πριν ολοκληρώσουν με δίτερμα. Ο Σέμα Βελάσκες, ο οποίος επέστρεψε από την Ιαπωνία, όπου και είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Βενεζουέλας, ενσωμσατώθηκε στην προπόνηση και έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης, μαζί με τον Σπυρόπουλο και τον Κατσουράνη. Από την πλευρά του, ο Χαμπίμπ Σο έκανε αρχικά ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια συμμετείχε σε ένα μέρος του οικογενειακού διπλού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα