Δεν βιάζονται για χαφ

Δεν βιάζονται για χαφ

Gazzetta team
Δεν βιάζονται για χαφ

bet365

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλει έναν ακόμα κεντρικό χαφ, αλλά στον Παναθηναϊκό δεν βιάζονται θέλοντας πρώτα να δουν αν η ομάδα περάσει στους ομίλους του Champions League.

O Φερέιρα είναι στην αναζήτηση ενός χαφ, αλλά στον Παναθηναϊκό περιμένουν το πρώτο ματς με την Μάλαγα και φυσικά αν τελικά θα έρθει η πρόκριση στους ομίλους του Champions League, η οποία θα βάλει... χρυσάφι στα ταμεία της ομάδας.

Γι΄ αυτό το λόγο η συγκεκριμένη μεταγραφή θα είναι χρονικά της τελευταίας στιγμής, φυσικά θα έχει εντοπιστεί πρώτα ο κατάλληλος παίκτης από τον Πορτογάλο τεχνικό, και αυτό θα γίνει καθώς στο Τριφύλλι θέλουν να δουν αν θα μπορέσουν να αντέξουν ένα ακόμη συμβόλαιο.

Το σίγουρο είναι πως αν ο Παναθηναϊκός περάσει την Μάλαγα τότε ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί θα κάνει την διαφορά και το κασέ του θα είναι μεγαλύτερο σε σχέση με τις κινήσεις που έγιναν φέτος, λόγω και της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα