Δεν βιάζονται για χαφ
O Φερέιρα είναι στην αναζήτηση ενός χαφ, αλλά στον Παναθηναϊκό περιμένουν το πρώτο ματς με την Μάλαγα και φυσικά αν τελικά θα έρθει η πρόκριση στους ομίλους του Champions League, η οποία θα βάλει... χρυσάφι στα ταμεία της ομάδας.
Γι΄ αυτό το λόγο η συγκεκριμένη μεταγραφή θα είναι χρονικά της τελευταίας στιγμής, φυσικά θα έχει εντοπιστεί πρώτα ο κατάλληλος παίκτης από τον Πορτογάλο τεχνικό, και αυτό θα γίνει καθώς στο Τριφύλλι θέλουν να δουν αν θα μπορέσουν να αντέξουν ένα ακόμη συμβόλαιο.
Το σίγουρο είναι πως αν ο Παναθηναϊκός περάσει την Μάλαγα τότε ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί θα κάνει την διαφορά και το κασέ του θα είναι μεγαλύτερο σε σχέση με τις κινήσεις που έγιναν φέτος, λόγω και της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
